Pancreatitis Holistische Behandeling

Pancreatitis Holistische Behandeling

Pancreatitis kan een pijnlijke en chronische medische aandoening. Veroorzaakt door een infectie of ontsteking van het orgaan, pancreatitis verbiedt de juiste afgifte van waardevolle voedingsstoffen. Hoewel er verschillende methoden voor het behandelen van de aandoening holistisch, mensen met pancreatitis dient onmiddellijk een arts te zien voor medisch advies.

Multivitaminen en multimineralen

Multivitaminen en multimineral supplementen bieden grote hoeveelheden essentiële voedingsstoffen. Omdat het lichaam ontbreekt in voedingsstoffen als pancreatitis stakingen, kunnen deze supplementen waardevolle hulp te verlenen bij het verkrijgen van de voedingswaarde die u nodig heeft.

Spijsverteringsenzymen

Proteolytische enzymen, ook bekend als proteases, helpen het lichaam verteren eiwitten. Ananas en papaya zijn twee voedselbronnen hoog in deze zo belangrijke enzymen.

Betain

Betaïne is een voedingsstof in pilvorm dat de pancreas stimuleert en regelt diarree, een van de meest voorkomende symptomen van pancreatitis.

Aloë Vera Juice

Een half kopje van aloë vera sap, die twee keer per dag, kan de ontsteking van de alvleesklier te verminderen. Aloë vera helpt ook het herstel spijsverteringssappen in de darmen.

Verhoog uw Antioxidanten

Door het verhogen van uw antioxidant inname, kan pancreatitis vaak voorkomen of verminderen van de pijn van de symptomen. Groene bladgroenten en fruit zijn rijk aan antioxidanten en helpen het lichaam bij het wegwerken van de vrije radicalen die kunnen leiden tot pancreatitis.