Pain Relief Opties voor het leveren van een Baby

Pijnbestrijding opties voor het leveren van een baby bestaan ​​uit natuurlijke pijnbestrijding technieken en verschillende pijnstillers. Sommige medicijnen zijn systemisch toegediend, wat betekent dat ze invloed hebben op het hele lichaam. Anderen zijn regionaal toegediend, waardoor ze hebben alleen een doelgebied van het lichaam, zoals onder de taille.

Natural Pain Management Technieken

KidsHealth.org biedt verschillende niet-medische opties voor het beheren van pijn tijdens de bevalling, waaronder hypnose, veranderende posities en het aangaan van de activiteit, dat houdt je geest bezig en afgeleid van de pijn. Aanbevelingen om te helpen voor te bereiden op arbeid, zowel voor als tijdens de zwangerschap zijn wandelen, massage, meditatie en yoga.

Analgetica

Deze medicijnen, die drugs zoals meperidine, morfine en andere verdovende middelen omvatten, intraveneus of door injecties die herhaald worden toegediend. Ze zijn systemisch en kan misselijkheid en slaperigheid bij de moeder veroorzaken. Analgetica kan worden gegeven zowel in arbeid en hoeft normaal gesproken niet bemoeien met weeën. Omdat deze geneesmiddelen zijn systemisch, wordt het kindje ook gaan om een ​​deel van het geneesmiddel te krijgen. Hoe het geneesmiddel beïnvloedt baby hangt af van hoeveel wordt en hoe dicht bij aflevering wordt toegediend.

Tranquillizers

Artsen soms, hoewel zelden, toedienen kalmeringsmiddelen kalm angst te helpen en rust en ontspanning te induceren tijdens de vroege bevalling. Toch kunnen deze geneesmiddelen significant van invloed op de moeder en de baby.

Epidurale

Een ruggenprik is een regionale verdoving gebruikt voor zowel vaginaal als keizersneden. Een anesthesist beheert pijnmedicatie via een kleine buis-achtige katheter ingebracht in de moeder onderrug. Het middel zorgt voor een continue pijnverlichting alle lichaam onder de navel en kan worden afgestemd op de behoeften van de patiënt. De moeder blijft wakker en alert met een ruggenprik, waardoor haar te nemen aan het leveringsproces. De baby ontvangt wat geneesmiddel, maar veel minder dan bij algemene anesthesie of intraveneuze toediening. Een ruggenprik heeft wel een aantal negatieve effecten. Het kan moeilijk voor de moeder te duwen tijdens de bevalling, en dit kan leiden haar bloeddruk daalt. Epiduraal kan ook misselijkheid, jeuk en hoofdpijn bij de moeder. Er is zeer weinig risico voor de baby, mogelijk sommige veroorzaken wegens de daling van de moeder bloeddruk.

Spinal Blok

Een spinaal blok is vergelijkbaar met een ruggenprik. Met een ruggenprik, wordt het geneesmiddel geïnjecteerd recht boven de zak vloeistof die het ruggenmerg omgeeft. Een spinale blok procedure injecteert het medicijn direct in de vloeistof, het verstrekken van pijnbestrijding van de borst naar beneden. Een spinale blok ingaat zeer snel, terwijl een ruggenprik kan tot 40 minuten. Epidurale spinale blokcombinatie wordt soms gebruikt.