Padderok & opbygningen af ​​knogler

Padderok har været brugt siden tidspunktet for grækerne og romerne til medicinske formål. Det blev brugt til at helbrede hud sår og sår, stanch blødning og endda behandle nyresten. I dag er padderokke anvendes til at opbygge knogler og forebygge osteoporose.

Padderok Plant

Den padderok plante, Equisetum arvense, er en opretstående vaskulær plante med hule stængler, der ligner en flaskerenser. Den gengiver gennem sporer i stedet for frø. Padderok er relateret til bregner.

Anvendelse af Padderok

Padderok indeholder store mængder af silica og kiselsyrer. Den tørrede plante blev brugt til skure gryder og pander. I Japan blev tørret padderok anlæg bruges også til at sand træ. Medicinsk, er planten blevet brugt internt til nyre og blære problemer og eksternt for at stoppe blødningen.

Silica og Osteoporose

Padderok bruges som et supplement til behandling af knogle problemer og forebygge knogleskørhed. Den silica, der er indeholdt i padderok bidrager til produktionen af ​​kollagen, som bidrager til at styrke bindevæv. Ifølge University of Maryland Medical Center, en undersøgelse fra 1999 viste, at padderok var effektive til at fremme knogletætheden i en undersøgelse af 122 italienske kvinder, der tog urten i et år.

Tager Padderok

Padderok er kommercielt tilgængelig som kapsler, flydende ekstrakt og te. Kapsler generelt standardiseret, hvilket gør det let at styre, hvor meget silica indtages. Flydende ekstrakter kan tages direkte eller blandet med vand. Løse padderok te eller te poser er også tilgængelige.

Sikkerhedsmæssige overvejelser

Padderok er generelt betragtes som sikre. Ligesom de fleste kosttilskud, bør det tages i moderate mængder. Padderok blive udvasket vitamin B1 fra kroppen, så tager et B-vitamin supplement sammen med padderok urt anbefales. Gravide eller ammende kvinder bør undgå padderok, samt folk med hjerteproblemer eller nyreproblemer.