Padderok for hårvækst

Du kan passe godt på dit hår med apoteksforbeholdte købte potions, olier og salver samt naturlægemidler fra køkkenet og haven. En af de mest effektive af disse for hårvækst er urten padderok.

Hvor den vokser

Urten vokser udbredt i de tempererede klimaområder på den nordlige halvkugle i Asien, Europa og Nordamerika. En padderok sort, der ligner asparges i udseende modnes i foråret; en anden sort, der har smalle grønne stængler med et flagrende hale udseende modnes om sommeren.

Sammensætning

Urten indeholder aluminium, kalium og mangan ud over at være et sandt lager af silicater og kiselsyre, med omkring 2 procent til 3 procent silicium i elementær tilstand. Det har også omkring 15 sorter af konstituerende flavonoider.

Hvordan det hjælper

Silicium er til stede i urt bidrager til at styrke væv i kroppen. Det er gavnligt for brusk og knogledannelse, hvilket gør det en effektiv aktør i processen negle og hår bygning og vækst. Silica, som også hjælper med at holde dit hår sundt og glansfuldt, er den væsentligste årsag bag effektiviteten af ​​padderok til hår foryngelse.

Dosering

For effektiv udnyttelse af padderok at fremme hårvækst, kan du tage fire tsk. af urter i omkring en kop vand, koges i fem minutter, stejle i 15 minutter, stamme og drikke det omkring tre gange om dagen. Du kan også massere urte tinktur ind i din hovedbund at udløse hårvækst.

Forholdsregler

Regelmæssig indtagelse af urte padderok, som indeholder enzymet Thiaminase, kan føre til reduktion af kroppens vitamin B1 eller thiamin indhold. Dette kan føre til alvorlige sundhedsmæssige spørgsmål såsom beriberi.