Ovulation Calendar voor Zwangerschap

Met behulp van een ovulatie kalender kan een waardevol hulpmiddel zijn om de meeste koppels zijn Pinpoint vruchtbare dagen en zwangerschap te bereiken, zodra ze klaar zijn om een ​​baby te krijgen. Een ovulatie kalender voor de zwangerschap helpt om uit te maken het bedienen van het uitzoeken wanneer een vrouw ovuleert, het identificeren van de beste dagen voor het paar om gemeenschap te hebben om zwanger te raken.

Time Frame

Koppels proberen zwanger te raken moet bewust zijn van de verschillende aspecten van de menstruele cyclus van de vrouw in de maanden geworden voordat ze proberen om zwanger te worden. De informatie die nodig is om een ​​nauwkeurige ovulatie kalender voor een zwangerschap omvat de gemiddelde lengte van haar menstruatiecyclus, de gemiddelde lengte van de luteale fase van de menstruele cyclus en het begin data van elke periode. Zodra een paar heeft een record van deze informatie kunnen ze beginnen aan de algemene dynamiek van de menstruele cyclus van de vrouw te begrijpen en beter voorbereid om te komen met een ovulatie kalender zal zijn.

Functie

Een ovulatie kalender maakt gebruik van informatie op basis van een vrouw vorige menstruatiecyclus en voorspelt de eisprong, vruchtbare dagen en de data van de periode voor deze cyclus. Paren kunnen de gegevens gebruiken van de ovulatie kalender om optimaal te timen geslachtsgemeenschap om zwangerschap te bereiken.

Kenmerken

Koppels kunnen een ovulatie kalender op papier te zetten, maar het is veel makkelijker om de vele online ovulatie kalender rekenmachines gebruiken. Deze ovulatie kalenders zijn meestal vrij eenvoudig en moet de gebruiker in te voeren zoals de datum van het begin van de laatste menstruele cyclus, de gemiddelde lengte van de menstruele cyclus en de gemiddelde lengte van de luteale fase van de menstruele cyclus. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om in kaart te brengen van de ovulatie kalender voor die maand, met inbegrip van de verwachte datum van de eisprong, de data rondom de eisprong, dat ook zijn waarschijnlijk vruchtbare dagen, en de datum van het begin van de vrouw de komende periode zou zij niet zwanger .

Voordelen

Vrouwen over het algemeen ergens tussen dag 11 en 21 van hun menstruele cyclus en de luteale fase ovuleren is de naam voor de dagen tussen de eisprong en het begin van de volgende periode. Een ovulatie kalender voor de zwangerschap is een nuttig instrument, omdat het duurt eigen unieke cyclus van elke vrouw en maakt gepersonaliseerde voorspellingen van de eisprong op basis van deze informatie. Veel vrouwen denken dat ze ovuleren op dag 14 van de cyclus omdat dit na ovulatie voor een "typische" 28-daagse cyclus, maar weinig vrouwen deze standaard menstruele cyclus. Dit misverstand kan leiden tot slecht coïtustiming voor de conceptie. Vrouwen die geen typische cycli kunt invoeren van hun eigen cyclus informatie om een ​​ovulatie kalender voor de zwangerschap dat hun cyclus weerspiegelt en zal helpen om hun kansen op zwangerschap te verhogen creëren.

Overwegingen

Terwijl een ovulatie kalender een handig hulpmiddel bij het bepalen van de ovulatie en vruchtbare dagen kan zijn, kunnen vrouwen alleen geschatte data gebaseerd off van het gemiddelde van de vorige cycli te identificeren. Vrouwen met een sterk wisselende cycli kunnen niet profiteren van een ovulatie kalender omdat hun ovulatiedagen zeer verschillend van cyclus tot cyclus kan zijn. De luteale fase optreedt tussen de ovulatie en het begin van de volgende periode meestal hetzelfde elke cyclus de ovulatie ondanks variaties, dus als een vrouw de luteale fase lengte kan bepalen (gewoonlijk door temperatuur of slijm grafieken) ze nog berekenen redelijk betrouwbare ovulatie kalender.