Övningar Att bli av med celluliter

"Orange-peel syndrom" och "stuga-cheese hud" - många moderna termer beskriver celluliter. Men fettcellrelaterade tillstånd som orsakar gropig hud faktiskt vara ett tecken på hög social status, attraktivitet och sexighet tillbaka under den viktorianska tiden. Men om du är mer av en 21-talet slags gal, motion är ett sätt att bli av med celluliter.

Vad orsakar celluliter

Olika faktorer, såsom kost och, kanske mest inflytelserika, brist på fysisk aktivitet, kan leda till utveckling av celluliter. Forskningen visar allt större problem med celluliter, till följd av en total stillasittande livsstil anpassas över år av modernisering. Idag är många människor arbetar kontorsjobb och få små mängder av fysisk aktivitet (eller ingen alls), medan decennier sedan, fysiskt arbete var mer framträdande. Minskningar i östrogen också kan bidra till problemet.

Övningar

Arbetar på ett löpband, cykling (stationära punkter) eller en elliptisk tränare är bra motionsalternativ för att minska celluliter. Du kan även infoga roliga och fritid i din träningsrutin genom aktiviteter såsom promenader, jogging, simning, rodd och även skridskoåkning. Nyckeln är att arbeta de områden där fett lagras, såsom quadriceps (lår), hamstrings, vader, armar och skinkorna. Dessa kardiovaskulära övningar stöd med blodflöde - brist på cirkulation är en viktig bidragsgivare till utvecklingen av celluliter - och hjälpa fett instängd under huden för att resa genom blodet och ut ur kroppen. Dessa övningar utlösa även svett, vilket hjälper till att avgifta huden och bränna fett.

Särskilda pass att överväga att inkludera Fitness Magazines "30 Minute Stop Cellulite träningspass." Den innehåller rör sig som den omvända utfall, som riktar glutes och fyrhjulingar: Ständiga vadpress; och Side Step med Band, vilket säkrar ett gummiband runt anklarna för att arbeta glutes samt yttre lår.

Oavsett vilken övning du väljer, bör du få en 20 minuters konditionsträning tre dagar i veckan och ytterligare 20 minuter av styrketräning, tar en ledig dag i mellan.

Andra tips

Att äta "ekologisk" mat var en gång ett naturligt sätt att leva. Modern-day matvanor vi har utvecklats under tiden - särskilt konsumtion av snabbmat och mat packad med kemiska ingredienser - har varit kända för att främja fett produktionen och i sin tur utvecklingen av celluliter. Att eliminera dessa livsmedel kan förebygga celluliter bildas. Så förutom att mycket motion, se till att upprätthålla en sund diet med färre fett och salt för att minska fett blockering och vätskeansamlingar. Också dricka mycket vatten för att rengöra ditt system.