Overmatig maagzuur symptomen

Overmatig maagzuur kan zeer pijnlijk zijn en uiteindelijk leiden tot zweren. Als u tekenen van de symptomen, is het belangrijk om contact op met uw arts, zodat hij een maagzuur test kan uitvoeren en het bepalen van de volgende stappen te nemen.

Oorzaken

De belangrijkste oorzaak van overmatig maagzuur is dieet. De maag produceert van nature een zuur om het voedsel afbreken onlangs geconsumeerd. Vetter en pittiger voedingsmiddelen zijn moeilijker voor de maag af te breken en kan leiden tot een grotere productie van zuur dat meestal veroorzaakt een branderig gevoel of laat een zure smaak in de mond.

Symptomen

Tekenen van overmatig maagzuur omvatten branden, opgeblazen gevoel, oprispingen of gas onmiddellijk na de maaltijd; haaruitval; indigestie; constipatie of diarree; rectale jeuk; zwak en gebarsten nagels; onverteerd voedsel in de ontlasting en een ongewoon gevoel van volheid, volgens Jigsaw Health.

Diagnose

Te veel maagzuur vaak hetzelfde effect op het lichaam te weinig maagzuur, dus is het belangrijk om een ​​maagzuur test om de niveaus van zuur in de maag worden opgedragen.

Testen

Testen voor maagzuur wordt gebruikt om de hoeveelheid en de zuurgraad van de maaginhoud te bepalen. De test controleert of materiaal uit de dunne darm is het vinden van zijn weg terug naar de maag en of medicijnen goed werken, of onderzoekt malabsorptie van voedingsstoffen. De test wordt vasten gedurende vier tot zes uur voor de test. Dit laat alleen vloeistof in de maag, die vervolgens via leidingen worden afgevoerd via de slokdarm blijven.

Er zijn andere manieren om testen maagzuur na vasten, maar alle procedures moeten halen en de vloeistof geanalyseerd. Een andere test omvat het lichaam met voldoende insuline hypoglykemie induceren, stimuleren van de afgifte van gastrine, en vervolgens extraheren van het fluïdum van de maag en analyse van de inhoud.

Resultaten

De geëxtraheerde vloeistof wordt dan geanalyseerd en vergeleken met een normale zuurgraad. Normale maag zuurgraad hebben een pH van 1,5 tot 3,5 per 20 tot 100 ml vloeistof. Hoge zure niveaus kan leiden tot zweren, terwijl lagere zure niveaus kunnen tekenen van malabsorptie.

Natuurlijke Behandelingen

Jigsaw Gezondheidsraad adviseert een paar natuurlijke behandelingen om te helpen ondersteunen van de gezondheid van het spijsverteringsstelsel. Voorbij de juiste voeding, de omega-3 in visolie is nuttig bij de behandeling van overmatig maagzuur en essentieel bundels van spijsverteringsenzymen te helpen afbreken taaier voedsel.