Overheidssubsidies voor Zorg voor Ouderen at Home

Als het gaat om het verkrijgen van subsidies voor ouderenzorg thuis, zijn er een aantal uitstekende programma's en subsidies om uit te kiezen. Sommige programma's aanbieden van subsidies en fondsen voor ouderenzorg thuis zijn state-bediende, terwijl anderen federaal worden bediend en kan worden gebruikt om de kwaliteit van de ouderenzorg te verbeteren. Subsidies zijn beschikbaar voor de medische kosten en uitgaven, voor hulp bij eten en voor hulp bij de kosten in verband met kleding en onderdak. Sommige subsidies bieden in-home verpleegkundige zorg financiële bijstand en geld voor home gezondheid aide diensten.

Medicare

Medicare is een federaal programma dat subsidies biedt voor de dekking van medische kosten en voorschriften. Wat persoonlijke en vrijheidsbenemende zorgbehoeften zijn gedekt en worden beschreven in de Medicare beleid gegeven aan in aanmerking komende personen. Dit programma staat open voor mensen van 65 jaar en ouder en voor mensen jonger dan 65 jaar die een gekwalificeerde handicap. Als u een eindstadium nierziekte, komt u in aanmerking voor Medicare, ongeacht uw leeftijd. Medicare kan voor worden aangevraagd door het indienen van een aanvraag en alle van de vereiste documentatie. Dit programma helpt dekking kosten voor het ziekenhuis intramurale zorg, geschoold verplegend faciliteiten, hospice en thuiszorg als poliklinische behandelingen. Preventieve diensten te zorgen voor een optimale gezondheid ook zijn gedekt. Een voorschrift drug plan wordt aangeboden met het programma, ook.

Medicaid

Medicaid is ook een programma dat kan helpen met de ouderenzorg thuis kosten. Het programma wordt beheerd door de staat en de federale overheid en helpt om te betalen voor medische kosten voor degenen die in aanmerking komen en vallen binnen bepaalde richtlijnen inkomen. Soms worden de thuiszorg diensten gedekt. Dit programma kan voor worden aangevraagd door contact van uw staat Medicaid agentschap. Uw inkomen en vermogen zal uw geschiktheid te bepalen, en u kan nodig zijn om documenten in te dienen voor een bewijs van inkomen en ingezetenschap. Dit is een uitstekend programma dat u kan helpen de kosten van de voorschriften, doktersbezoeken en sommige verpleeghuis / home gezondheid aide bezoeken verminderen.

Oudere Amerikanen Act

De oudere Amerikanen Act is een federaal gebaseerde programma speciaal gemaakt voor de ouderen community-based en at-home diensten aan te bieden om te helpen de ouderen behouden hun onafhankelijkheid voor zo lang mogelijk. Lokale en nationale bureaus bieden subsidies en financiering via het Aging Network, die dan biedt voedingsprogramma's voor at-home ouderen, programma's voor de indianen en programma's voor ouderen met een laag inkomen. In-home diensten worden aangeboden aan ouderen die extra zorg nodig hebben, en het inkomen in aanmerking komen is niet vooraf gedefinieerd. Het programma is gericht op mensen die zijn 60 jaar en ouder.

Federale subsidies voor minderheden

Sommige ouderenzorg subsidies worden aangeboden aan minderheden voor de langdurige zorg. Zo wordt bijvoorbeeld de ouderenzorg Initiative Long Term Care Grant Program aangeboden aan in aanmerking komende indianen die extra fondsen voor voedsel, kleding, medische kosten en onderdak nodig hebben. De subsidie ​​wordt aangeboden aan 12 gekwalificeerde personen en wordt geassocieerd met een award plafond van $ 75.000. Deze en vele andere ouderenzorg subsidies kunnen worden geïdentificeerd op de website Federal Grant, federalgrants.com.

Landelijk Assistance Center

Een bezoek aan het Landelijk Bijstand website, www.raconline.org, zal een aantal van overheidssubsidies onthullen voor de zorg voor de ouderen thuis. Subsidies zijn beschikbaar op basis van de staten die subsidies worden aangeboden in en ouderenzorg subsidie ​​kan worden zoeken door het onderzoeken van onderwerpen op veroudering door de staat of door sponsor. Elke subsidie ​​beschrijving legt uit wat wordt gedekt door de subsidie ​​en wie in aanmerking komt. Sommige staten hebben ouderenzorg subsidies die supplement inkomen helpen om basisbehoeften, zoals onderdak, kleding, medische kosten en voeding te dekken. Volledige informatie over het aanvragen van de subsidie ​​ook wordt aangeboden op de website.