Overheid Richtsnoeren voor gezond eten

De Amerikaanse overheid heeft richtlijnen voor gezond eten ontwikkeld. Ze updaten de richtlijnen om de 5 jaar. De huidige richtlijnen zijn vanaf 2005. De overheid creëert deze richtlijnen om mensen leeftijden helpen 2 jaar en ouder hun gezondheid te verbeteren en te voorkomen dat belangrijke chronische ziekten door het maken van betere voedingskeuzes.

Wie

De overheid voedingsrichtlijnen zijn een gezamenlijke inspanning die door het ministerie van Landbouw en het ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Beide afdelingen kiezen 13 professionals om de richtlijnen om de 5 jaar te actualiseren.

Groenten en Fruit

Het wordt aanbevolen dat u op eet 2 kopjes van fruit en 2 1/2 kopjes groenten per dag. Kies uit een verscheidenheid van kleuren en soorten voor een betere voeding.

Zetmeel

Eet drie of meer ounce equivalenten van volkoren producten per dag. De rest van de aanbevolen granen moet afkomstig zijn van verrijkt of volkoren producten.

Zuivelfabriek

Het wordt aanbevolen dat u dagelijks van vetvrije of vetarme melk drinken 3 kopjes of eet een equivalent melkproduct.

Vet

Neem niet meer dan 10 procent van de calorieën van verzadigde vetzuren en niet meer dan 300 mg per dag van cholesterol. Vermijd trans vetzuurconsumptie zoveel mogelijk. Uw totale vetinname moet zijn 20-35 procent van je totale calorieën.

Koolhydraten

De koolhydraten aanbevolen door de voedingsrichtlijnen zijn van vezelrijke vruchten, groenten en volle granen. Vermijd voedingsmiddelen die veel toegevoegde suikers hebben en proberen een minimaal bedrag toe te voegen aan voedsel dat je voor te bereiden.