Over Xenadrine

Xenadrine is de naam van een populaire afslankmiddel dat voorheen bevatte ephedra, dat is een sympathicomimeticum amine dat fungeert als een eetlustremmer / gewichtsverlies stimulant. Echter, aangezien efedrine werd verboden, Xenadrine bestaat nu uit meer traditionele ingrediënten. Het wordt vaak beschouwd als een controversieel fat-control supplement te wijten zijn aan haar eerdere associatie met ephedra.

Ingrediënten

Xenadrine bestaat nu uit traditionele ingrediënten die zijn gevonden in vele andere gewicht-controle supplementen. Ingrediënten Xenadrine omvatten chroompolynicotinaat, Garcinia cambogia, witte wilgenbast (een andere naam voor aspirine), cafeïne, gember, guarana, pantothentic zuur, cacao-extract, groene thee, yerba mate en gymnema sylvestre.

Functie

De primaire gepromoot functies van Xenadrine als afslankmiddel omvatten het verminderen van honger, het verminderen van hunkeren naar voedsel, snel het versnellen van de stofwisseling, het verhogen van de energie, het verlagen van calorieën, het handhaven van de bloedsuikerspiegel en het aanmoedigen makkelijker en sneller gewichtsverlies.

Tips

Er zijn verschillende tips die worden verondersteld om mensen die gebruik maken van Xenadrine helpen. Xenadrine wordt verondersteld te worden vergezeld van een gezonde, regelmatige lichaamsbeweging regime, evenals een dieet dat is laag in vet en calorieën. De oefening routine moeten betrekken krachttraining en cardiovasculaire activiteiten. Veel water ook moet worden geconsumeerd.

Effectiviteit

Xenadrine gebruikt om ephedra bevatten. Echter, de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een verbod ephedra uit alle apotheek schappen, dus nu Xenadrine bestaat uit veel meer traditionele onderdelen. Als gevolg daarvan, veel mensen geloven Xenadrine heeft zijn effectiviteit verloren in het bijstaan ​​met een snelle gewichtsverlies.

Cafeïne

Een ander onderdeel van Xenadrine dat veel mensen bezwaar tegen is cafeïne. Dit komt door het feit dat cafeïne werkt als een stimulans en geeft tijdelijke schokken van energie en toegenomen gevoel van bewustzijn. Enkele mogelijke negatieve bijwerkingen aan het consumeren van cafeïne onder het ervaren van een milde vorm van paranoia en hartkloppingen. Cafeïne staat bekend als zeer verslavend, als goed.