Over Wyeth Patient Assistance Program

Over Wyeth Patient Assistance Program

Wyeth, een dochteronderneming van Pfizer, heeft een patiënt hulp programma voor gekwalificeerde patiënten die medicatie gemaakt door dat bedrijf die zich niet kunnen veroorloven om te betalen voor hen nodig hebben. Het bedrijf levert medicatie aan gekwalificeerde patiënten zonder kosten.

Beschikbare hulp

Met ingang van 2010, medicijnen beschikbaar via de Wyeth Patient Assistance Program omvat Effexor, Phospholine jodide, Premarin, Premphase, Pristiq, Protonix en Trecator. Patiënten kunnen 90-benodigdheden meeste geneesmiddelen krijgen via het programma behalve Protonix; patiënten kunnen ontvangen alleen 60-daagse levering van dat geneesmiddel. Wyeth mails medicijnen rechtstreeks aan patiënten of artsen patiënten.

In aanmerking te komen

Patiënten moeten minder dan 200 procent van het huidige niveau van armoede verdienen, hebben onvoldoende middelen om te betalen voor de medicatie en hebben geen verzekering voor de medicatie die ze nodig hebben. Alleen Amerikaanse burgers in aanmerking komen voor de Wyeth Assistentie Patient Program.

Het aanvragen van hulp

Een applicatie downloaden op de website van Wyeth (zie bronnen). De voorschrijvende arts moet de aanvraag te ondertekenen. Mail het dan naar de Wyeth Farmaceutische Hulp Stichting op het adres van de toepassing. Patiënt moet per jaar toe te passen.