Over Weight Loss na het stoppen van de pil

Over Weight Loss na het stoppen van de pil

Eén van de meest gevreesde bijwerkingen van het gebruik van hormonale anticonceptie maatregelen is het risico van gewichtstoename geassocieerd met anticonceptie. Omdat vrouwen kunnen krijgen ongeveer 3 kilo boven drie jaar van het nemen van de pil, veel kijk uit naar het verliezen van gewicht als ze stoppen met het gebruik van hormonale anticonceptie.

Time Frame

Nadat u stopt met het gebruik van de pil, kan het één tot drie maanden duren voor je lichaam om terug te keren naar de normale menstruatiecyclus. Sommige vrouwen nodig zou kunnen hebben, zolang zes maanden van aanpassing wanneer zij niet meer geboortebeperking.

Effecten

Het gebruik van anticonceptie met hoge niveaus van oestrogeen kan ertoe leiden dat uw lichaam om water vast te houden. Binnen een paar weken van het stoppen van anticonceptie, zou u merken dat uw dijen, borsten en heupen kleiner lijken, zelfs als je niet een daling in de cijfers op de weegschaal te zien. Dit wordt veroorzaakt door het vrijkomen van water gewicht.

Vrouwen die anticonceptie hebben ook harder werken om spiermassa te krijgen, volgens een studie aan de Texas A & M University. De studie wees uit dat vrouwen die niet werden met behulp van de anticonceptiepil 60 procent meer spiermassa dan degenen die waren konden krijgen. Het stoppen van anticonceptie zou het gemakkelijker maken om spiermassa op te bouwen om hetzelfde te doen workout je deed toen het nemen van de pil.

Overwegingen

Als je gewicht opgedaan tijdens het gebruik van de pil, is het misschien makkelijker voor u om gewicht te verliezen na het stoppen met het.

Als u bent overgestapt naar een andere methode van anticonceptie, in gedachten houden dat anticonceptie shots zijn vaker dan de pil tot gewichtstoename veroorzaken. Vrouwen die een voorbehoedsmiddel schot voor geboortebeperking opgedaan £ 11,26 over een periode van drie jaar, £ 8 meer dan degenen die de pil duurde meer dan drie jaar, volgens een studie gepubliceerd in het American Journal of Obstetrie en Gynaecologie.

Potentieel

Als je hoopt om gewicht te verliezen na het stoppen van de pil, praten met uw arts over een gezond dieet en lichaamsbeweging plan dat zal u helpen calorieën te verbranden. Omdat je lichaam beter in staat is om spieren op te bouwen wanneer u niet het nemen van de pil, een combinatie van krachttraining en cardiovasculaire oefening is waarschijnlijk om u de beste resultaten. Het verminderen van uw inname tot 1.500 tot 1.800 calorieën vandaag en zich te concentreren op volle granen, fruit en groenten en mager vlees kan ook bijdragen aan gezond gewicht te verliezen.

Waarschuwing

Niet alle vrouwen verliezen gewicht als ze stoppen met het nemen van de pil. Sommige --- met inbegrip van "Dancing With the Stars" celebrity Cheryl Burke --- vinden ze krijgen wanneer ze niet langer aan geboortebeperking te nemen.