Over Waterberging

Over Waterberging

Het vasthouden van water, ook wel bekend als oedeem, is een ongemakkelijke aandoening die voortkomt uit de aanwezigheid van te veel water binnenkomst en verblijf in de zachte weefsels van het lichaam. Terwijl waterretentie kunnen ontstaan ​​door een verscheidenheid van gemeenschappelijke redenen die weinig mogelijk moeten geen lange termijn schade aan de systemische middelen van het lichaam, zijn er een aantal situaties die onmiddellijke medische aandacht kan vereisen. Daarom is het begrijpen van de cyclus van de omstandigheden die het vasthouden van water kan veroorzaken is belangrijk voor het behoud van de algehele gezondheid en welzijn.

Identificatie

De aanwezigheid van water vasthouden in het lichaam kan maag zwelling of opgeblazen gevoel, samen met aanzienlijke veranderingen in gewicht. Wanneer zwelling wordt geassocieerd met de buik gebied, ademhalingsproblemen kunnen ook optreden door overmatige druk op het membraan. In extreme gevallen van de ledematen, kan de huid die de gezwollen gebied omringt strekken en neem het op een glanzend uiterlijk, scheuren en zweren als gevolg van de intense druk. Longoedeem, het gebied beslaat het hart zich vult met water leidt tot ernstige cardiale risico's.

Preventie / Oplossing

Een willekeurig aantal medische aandoeningen kan leiden tot het vasthouden van water, met name hart-en vaatziekten, nierziekten, en problemen met de schildklier. Al deze vereisen het gebruik van medicijnen om de controle en de dreiging van gevaarlijke verdrinking van het zachte weefsel te verwijderen. Menstruatie en zwangerschap zijn ook geassocieerd met het vasthouden van water, die kunnen worden gecontroleerd door verbeterde aangepast dieet en lichaamsbeweging. Een belangrijke factor bij het voorkomen van overtollig water vasthouden, is het volgen zout inname. Overschakelen naar een zoutarm dieet of elimineren zout allemaal bij elkaar kunnen hebben positieve resultaten in het verminderen van het lichaamsgewicht als gevolg van het vasthouden van vocht, alsmede, zwelling van de ledematen en de buik.

Waarschuwing

De zwelling en ongemak die worden veroorzaakt door vochtretentie kunnen sommige naar hun geneeskundekabinetten op zoek diuretica om het overtollige water te verminderen. Helaas is deze werkwijze voor het behandelen waterretentie achterblijft bij het genezen probleem. In feite kan het gebruik van diuretica een slechte situatie nog erger. Het verlies van natrium die wordt aangemoedigd diuretica houdt ook een verlies van water en waardevolle mineralen die belangrijk zijn voor het lichaam. Dit scenario kan leiden tot extra voedingswaarde gebaseerde problemen en uitdroging. Een wijziging in eetgewoonten en lichaamsbeweging de voorkeur in plaats van het gebruik van diuretica, behalve in extreme omstandigheden die cardiale problemen betrokken.

Misvattingen

Onder de misvattingen met betrekking tot het vasthouden van water is het geloof dat het toevoegen van meer water op een dieet zal verder opgeblazen gevoel veroorzaken. Dit is absoluut niet waar. In feite is een van de beste manieren om overtollig water te verminderen in de gebieden met zacht weefsel van het lichaam te drinken nog meer water dan normaal. Het lichaam zal beginnen om water op te slaan wanneer de stofwisseling voelt zich bedreigd of in gevaar van uitdroging, en als je niet genoeg drinkt zult u beginnen om het te behouden. Het drinken van minstens twee liter water per dag zal helpen het lichaam te verminderen het bedrag dat het slaat, en zelfs helpen om een ​​paar kilo's verdwijnen.

Theorieën / Speculatie

Hoewel er een sterke focus op veranderingen in het dieet dat het risico van het vasthouden van water, in combinatie met lichaamsbeweging en het toedienen van medicatie in ernstige gevallen kan verminderen is geweest, heeft verder onderzoek theorie dat homeopathische middelen ook risico's kunnen verminderen. Bananen is aangetoond wateropslag het lichaam bestrijden door invoering kalium in het systeem, welke blokken overtollig water in de zachte weefsels van het lichaam. De inname van cranberrysap en kool wordt ook gezegd dat het hetzelfde effect hebben. Het eten van een dagelijkse portie yoghurt releases actieve culturen die de maag te beschermen, en helpt ook het lichaam om de noodzaak zich te slaan en verminderen opgeblazen gevoel weerstaan.