Over Washington Children's Health Insurance

Medische zorg is duur. Dat feit komt tot geen verrassing voor de miljoenen Amerikanen zonder ziektekostenverzekering. Sommige staten hebben programma's gestart om de bewoners te helpen zonder dekking. In Washington, de Apple Health for Kids initiatief is een dergelijk programma.

Functie

Het doel van de Washington Apple Health for Kids initiatief is om families te helpen verkrijgen medische dekking voor hun kinderen. Afhankelijk van het inkomen van het gezin, kunnen minderjarigen in aanmerking komen voor gratis dekking of tegen lage kosten verzekering.

Soorten

Volgens de Apple Health for Kids website, zijn er tal van soorten diensten die in het programma. Ze zijn voorzien van ziekenhuiszorg, spoedeisende hulp, tandheelkundige zorg, oogonderzoek, physicals, inentingen en recept dekking. Bovendien zijn een aantal behandelingen en procedures worden gedekt, zoals de meeste operaties, fysiotherapie en thuiszorg.

Verkiesbaarheid

Om te kwalificeren, moet gezinnen kinderen die jonger zijn dan 19 jaar hebben. In aanmerking te komen voor Apple Health for Kids is gebaseerd op het inkomen. Volgens de website van het programma, gezinnen die een inkomen onder de 200 procent van het federale niveau armoede hebben ontvangen gratis dekking voor kinderen. Een kleine maandelijkse vergoeding ten laste van gezinnen die een inkomen tussen de 200 en 300 procent van het federale niveau armoede hebben.