Over Vitaminen voor Migraine

Over Vitaminen voor Migraine

Volgens de World Health Organization, ongeveer 8 procent van de mannen en 18 procent van de vrouwen wereldwijd ervaring migraine. Migraine zijn ernstige hoofdpijn die vaak verlaten hun patiënten verzwakt en niet in staat om de dagelijkse routines uit te voeren. Echter, wordt informatie opduiken dat sommige vitaminen kan helpen patiënten minder last van migraine.

Vitamine B2

Algemeen bekend als riboflavine, wordt dit vitamine in vlees, vis en eieren. Het heeft ook enige veelbelovende resultaten in de strijd tegen migraine. Een dagelijkse heeft van ten minste 400 mg is aanbevolen voor optimale resultaten zonder overdosis vitamine.

Vitamine B6

Bepaalde voedingstriggers kan bijdragen tot het aantal migraine een persoon lijdt. Een van de meest prominente voedsel triggers is MSG. Bezuinigen op MSG misschien migraine te verminderen, maar vitamine B6 helpt bij het tegengaan van de effecten van MSG.

Vitamine C

Te veel mangaan in het lichaam kan bijdragen aan migraine. Hoge niveaus kan worden tegengewerkt door een reeks van mineralen en vitaminen. Een van de meest effectieve manieren om mangaan verlagen hebben doordat vitamine C, die verlaag helpt om een ​​normaal bereik.

Vitamine E

Een andere veronderstelde oorzaak van migraine is een overmaat aan ijzer in het lichaam. De vitamine best in staat de effecten van ijzer bestrijden, en lager de hoeveelheid ijzer in het lichaam, is vitamine E.

Vitamine B12

De aanwezigheid van stikstofoxide wordt verondersteld bij te dragen tot uitbraken van acute migraine. Vitamine B12 is een van de weinige elementen die niveaus van stikstofmonoxide verlagen in het lichaam.