Over Vaporisator

Vaporizers gebruikt om vocht aan de lucht. Wanneer ze zijn ontworpen om vloeibare medicatie, kunnen zij ook verlichten ademhalingsproblemen veroorzaakt door verkoudheid, griep, longontsteking en andere respiratoire aandoeningen. Vaporizers kan zowel koud of verwarmd water nevel afgeven, afhankelijk van het type en de voorkeur van de gebruiker.

Functie

Vaporizers water gebruiken om een ​​nevel te creëren. Deze nevel wordt dan verspreid over een kamer. Als medicatie wordt toegevoegd aan de vaporizers, het ook wordt verspreid door de kamer. Het is niet altijd nodig om medicijnen toe te vaporizers. Alleen al het feit dat de luchtvochtigheid in een eerder droge ruimte wordt verhoogd is het enige dat soms nodig is om verlichting te brengen.

Soorten

Vaporizers kan zowel koud of warm water nevel af te geven. Sommigen zijn in staat om beide opties te bieden. Meer recente vaporizers niet eens water nodig. Integendeel, ze werken door het verwarmen van een pad verzadigd met medicijnen, die vervolgens wordt verdeeld door een ventilator in de ruimte.

Kenmerken

Alle vaporizers die water gebruiken zijn voorzien van een vuilwatertank, een motor voor het omzetten van het water in de mist, een ventilator voor het circuleren van de mist en een stroombron (meestal een stekker). Warme mist vaporizers hebben een verwarmingselement dat het water verwarmt. Degenen die het mogelijk maken voor de toevoeging van vloeibare medicatie hebben een kleine "cup" of depressie voor de medicatie, waarover de mist circuleert en distribueert het medicinale mist in de kamer.

Voordelen

Vaporizers helpen verlichten neus en borst congestie door het bevochtigen van droge lucht. Bovendien losraakt ook slijm zodat droge, niet-productieve hoest productiever worden. Vaak hebben mensen die last hebben van een droge huid, maar niet over een ziekte van de luchtwegen, werken nog steeds vaporizers. Het vocht zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd, en verlicht jeuk, schilfers en andere droge huid symptomen.

Waarschuwing

Vaporizers mag nooit worden overgelaten binnen het bereik van kinderen. Als het water wordt verwarmd, kan ernstige brandwonden door contact met zowel het hete water en het verwarmde mist. Het ernstigste probleem vaporizers is dat bacteriën en schimmels snel ophopen in de vaporizers. Deze kunnen een zieke erger te maken, of kan een goed persoon ziek. Daarom is het belangrijk dat vaporizers grondig gereinigd regelmatig. Als ze worden gebruikt over een aantal dagen is een goed idee om ze schoon wanneer water en / of medicatie wordt toegevoegd. Voorzichtigheid is geboden bij het aansluiten en loskoppelen van vaporizers het om elektrische schokken te voorkomen. Bovendien moet noch de stekker of het snoer in aanraking met water.