Over Thuja Homeopathische Geneeskunde

Thuja homeopathische geneesmiddelen komen uit de takken en bladeren van de thuja boom, waarvan thujon olie bevatten. Verdunde vormen van Thuja kan inwendig worden ingenomen en worden gebruikt voor een aantal ziekten en aandoeningen, zowel fysiek en mentaal. Het idee achter het gebruiken thuja als homeopathische geneesmiddel dat het bevat kleine hoeveelheden van dezelfde stof die symptomen van een ziekte veroorzaakt, en wanneer de twee interactie, zal het lichaam zelf te genezen.

Geschiedenis

Thuja werd voor het eerst gebruikt als een homeopathisch geneesmiddel door vroege Engels kolonisten en indianen, die extracten van de boom wordt gebruikt om jicht, hoesten, malaria en reuma te behandelen.

Functie

Thuja homeopathische geneeskunde wordt het meest gebruikt om de fysieke omstandigheden, zoals ademhalingsproblemen, menstruatieproblemen, externe genitale kwalen, wratten, astma en hoofdpijn te behandelen. Het wordt ook gebruikt in de behandeling van depressie, nachtmerries, slapeloosheid en prikkelbaarheid.

Soorten

Afhankelijk van de aandoening nodig voor het kunnen thuja worden toegediend in de vorm van een pil, crème of vloeistof.

Overwegingen

Bij gebruik als homeopathische geneeskunde wordt thuja verdund in water en kunnen een werkzame stof nodig voor therapeutische waarde verliest.

Waarschuwing

Grote hoeveelheden onverdunde thuja olie kan giftig zijn en ernstige bijwerkingen als intern ingenomen, met inbegrip van overlijden.