Over-the-counter remedies voor de menopauze

Menopauze markeert het einde van de vruchtbaarheid bij vrouwen. Hoewel kunstmatig kan worden geïnduceerd, zoals door hysterectomie, op elke leeftijd, menopauze nature alle vrouwen gemiddeld rond de leeftijd van 51. gedefinieerd als begin na 12 opeenvolgende maanden zonder menstruatie en blijft gedurende de rest van het leven van de vrouw. Menopauze is geen ziekte, dus het kan niet worden genezen. Er zijn een aantal over-the-counter instrumenten die kunnen helpen verlichten enkele van de symptomen van de menopauze.

Dieet

Verbruiken een gezond dieet. Schieten voor een evenwicht van fruit, groenten en volle granen. Beperk uw inname van verzadigde vetten, oliën en suikers. Zorg ervoor dat u krijgt 1.200 tot 1.500 milligram calcium per dag, samen met 800 internationale eenheden (IU) vitamine D. Als je niet al dat calcium en vitamine D kan verpakken in uw dieet, u met uw arts over een goed moet praten over-the-counter supplement te helpen maken het verschil. De calcium- en vitamine D zijn belangrijk bij het bestrijden van osteoporose, die tot beïnvloedt tot 1/3 van postmenopauzale vrouwen.

Hulp voor Vaginale Ongemak

Één symptoom van de menopauze kan vaginale droogheid, wat vooral ongemakkelijk tijdens seksuele activiteit. Er zijn tal van over-the-counter-glijmiddel op waterbasis en moisturizers zoals KY en Vagisil dat uw lichaam de natuurlijke smeermiddelen kunnen aanvullen. U moet echter voorkomen aardolie gebaseerde smeermiddelen.

Kruidensupplementen

Praat met uw arts voordat u over-the-counter kruiden-supplementen om de symptomen van de menopauze te verlichten. Ook al zilverkaars, zoethout, teunisbloemolie, lijnzaadolie en een aantal andere kruiden-supplementen hebben een brede volgende over de hele wereld en er is veel anekdotisch bewijs ter ondersteuning van het gebruik ervan als een handig middel tegen overgangsklachten zoals opvliegers, er is weinig wetenschappelijk bewijs voor ofwel de effectiviteit of veiligheid.