Over the Counter Remedies voor blaasontsteking

Blaasontsteking is de medische term voor een blaasontsteking. Blaasontsteking kan pijn in de blaas, vaak gepaard met koorts veroorzaken. Het belangrijkste wat je kunt doen als u een infectie heeft is om veel water te drinken. Maar er zijn ook een aantal niet-voorgeschreven medicijnen en behandelingen die kunnen helpen met de symptomen.

Pain Relief

Voor de verlichting van de pijn, paracetamol (Tylenol) of ibuprofen (Advil, Motrin) kunnen helpen verlichten van de pijn en het verminderen van uw koorts. Duren om de vier tot zes uur 400mg, niet meer dan 1200 mg per dag overschrijden. Voor Tylenol, kunnen volwassenen tot 650 mg om de vier uur.

Anti-spasme Medicijnen

Pyridium wordt meestal gebruikt voor blaasontstekingen en verlicht branden, urgentie, pijn en ongemak. Het vermindert de spasming van de blaas. Pyridium is geen medicijn dat de bacterie die blaasontsteking doodt, maar wordt alleen gebruikt als symptomatische verlichting. Praat met uw arts voordat u de medicatie.

Alle Natuurlijke Behandelingen

Bell's blaas en schimmelinfectie capsules beweren te helpen doden de bacteriën geassocieerd met blaasontstekingen. Het product bevat D-Mannose, pompoenpitten, uvaursi, buchu blad, hortensia en gouden zegel.
Thuis, proberen de inname van cranberry sap en yoghurt. Yoghurt bevat acidophilus, die bekend staat om u te helpen een gezonde bacteriën groeien. Cranberrysap interageert met E. coli bacteriën, waardoor het van overproductie en het creëren van infecties. Cranberry sap kan worden gekocht in sap vorm, capsules of tincturen.
Irritatie van de blaas wordt verkocht over de toonbank en zegt te branden en pijn bij het plassen symptomen te verlichten. Het kan worden gevonden bij de meeste reformwinkels.