Over the Counter Remedies voor Bedwantsen

Over the Counter Remedies voor Bedwantsen

Gemeenschappelijke bedwantsen, Cimex lectularius, zijn kleine, nachtelijke insecten inheemse aan klimaten die meestal groeien tot niet meer dan ¼ inch in lengte als volwassenen gematigd. Voeden met menselijk en dierlijk bloed komt meestal voor bij minder dan 15 minuten, waar de insecten zich kunnen volzuigen tot drie maal de lichaamsgrootte. Mensen worden vaak beschouwd als de belangrijkste bloed bron van deze plagen zijn, maar ze zoeken ook uit andere warmbloedige gastheren voor maaltijden, waaronder vleermuizen en muizen. Vrouwelijke bed bugs kan leggen tot vijf eieren per dag, die een incubatietijd van 10 dagen nodig. Deze jeugdige insecten nodig hebben ongeveer vijf bloed voedingen vóór het bereiken van volwassenheid.

Voorbehandeling

Verschillende over-the-counter rechtsmiddelen ter beschikking van een bed bug besmetting tegen te gaan. Vóór de behandeling van het huis voor deze parasieten, moeten alle kamers worden vrijgemaakt van rommel, beddengoed en kleding om schuilplaatsen te minimaliseren. Bovendien moet laden worden geopend en geleegd om begassing. Het gebied moet dan zorgvuldig worden gereinigd en geïnspecteerd op tekenen van besmetting, die fecale uitwerpselen, molted exoskeletons en bloed vlekken veroorzaakt door de anticoagulating speeksel van de insecten omvat. Nadat het gebied grondig is gereinigd door stofzuigen of reinigen met stoom, kan de kakkerlakken verder worden behandeld.

Ontsmettingsalcohol

Wrijven of isopropyl alcohol kan direct worden toegepast op matrassen en kussens. De alcohol zal besmetting remmen vanwege zijn vermogen om de insecten drogen door het tekenen van water uit hun lichaam. Deze werkwijze is veel efficiënter de eitjes van huismijten zij gevoeliger zijn voor de uitdrogen effect van de alcohol zal door dunne bekledingen van de eieren.

Insecticiden

Verschillende insecticiden worden algemeen op de markt gebracht in tuincentra van home improvement verkooppunten en zijn beschikbaar voor zowel de stof en sproei-toepassingen. Hydoprene is een typische insecticide dat een besmetting uitroeit door steriliseren van de volwassen bevolking, die de productie van nieuwe generaties voorkomt. Deze chemische stof kan niet zo efficiënt als commerciële toepassingen gebruikt door beroep bestrijding van plagen bedrijven zijn, hoewel het de groei van de bevolking zal remmen en uiteindelijk te ontdoen van de oppervlakte van een voortdurende plaag. Andere bestanddelen van insecticiden die voor de bestrijding van bedwantsen hebben bewezen effectief zijn onder allethrin, benseneacatate, chloorpyrifos, cyfluthrin, deltamethrin, fencalerate, permethrine, propoxur en resmethrin. Sommige van deze verbindingen zijn werkzamer dan anderen, maar het meeste werk volgens hetzelfde principe als hydropreen, remmen van de voortplantingscyclus. Zorg ervoor dat u alle richtingen te lezen alvorens de insecticiden zeker dat ze veilig zijn voor gebruik in of rond beddengoed te zijn.

Organische Insecticiden

Insecticiden bevatten pyrethrinen en koolzaadolie zijn "biologisch" opties die worden aangeboden als veilig voor kinderen en huisdieren en hebben een relatief lage uitstoot van penetrante geuren. Hoewel deze verbindingen niet succesvol bevrijden het gebied van volwassen insecten, bleken ze de voortplantingscyclus van insecten remmen en kan dus een voortdurende besmetting voorkomen.