Over the Counter Remedies voor angst

Over the Counter Remedies voor angst

Angst is een psychische aandoening die overmatige bezorgdheid, angst en onzekerheid veroorzaakt. Er zijn over-the-counter remedies voor deze aandoening, die ongeveer 40 miljoen Amerikanen elk jaar treft.

Homeopathische Remedies

Homeopathie behandelt kwalen met stoffen die gelijkaardige reacties als de symptomen te produceren, net zoals vaccinaties veroorzaken een mindere versie van een kwaal en zo helpen het lichaam te bestrijden. Homeopathische remedies voor angst te introduceren kleine hoeveelheden van stoffen die normaal angst zou veroorzaken. U kunt homeopathische angst remedies, zoals tabs Calms Forte krijgen, over de toonbank bij de meeste drogisterijen.

Aromatherapie

Aromatherapie maakt gebruik van essentiële oliën voor de behandeling van psychische en lichamelijke ziekte. Lavendel en kamille zijn de meest populaire oliën gebruikt om angst te behandelen. Geur oliën produceren niet hetzelfde effect.

Kruiden

Kruiden die kunnen helpen bij het verminderen van angst onder andere kamille, valeriaan, kava en sint-janskruid. Deze kruiden komen in capsules en losse blad voor thee.

Supplementen

Vitaminen en mineralen zijn belangrijk om uw systeem soepel te laten rijden. Als angst is mild, kunt u worden geholpen door extra 5-HTP (of 5-HTP), een aminozuur dat is een voorloper van de neurotransmitter serotonine en inositol, een voedingsstof die de stofwisseling reguleert.

Muziektherapie

Het oude gezegde zegt muziek kalmeert het primitieve borst. Een studie door artsen aan de Temple University in Philadelphia heeft aangetoond dat muziek vermindert de angst voor chirurgische procedures en kunnen helpen met andere angst.