Over the Counter Oplossing voor een overactieve blaas

Over the Counter Oplossing voor een overactieve blaas

Medicatie wordt soms gebruikt om een ​​overactieve blaas controle. Vaak gebruikte medicijnen zijn onder andere Ditropan, Detrol en Detrol LA, maar deze zijn verkrijgbaar bij enige recept. Er zijn geen over-the-counter medicijnen voor een overactieve blaas, maar er zijn dingen die je kunt doen om helemaal te verlagen of de symptomen verdwijnen.

Remedie voor overactieve blaas

Een overactieve blaas resulteert uit onwillekeurige contracties van de spieren van de blaas is. De contracties leiden tot urinaire urgentie, de onmiddellijke en stoppen tot urineren. Een overactieve blaas is een vorm van urine-incontinentie, en kan worden behandeld met gedragstherapie, dieetwijziging en medicatie. In ernstige gevallen kan een operatie nodig zijn om een ​​overactieve blaas corrigeren.

De eerste benadering van de behandeling van een overactieve blaas gaat om oefeningen en dieet modificatie. Oefeningen omvatten Kegel oefeningen, die helpen om de bekkenbodemspieren, die helpen om de blaas te ondersteunen versterken. Dagelijks uitoefening van de bekkenbodemspieren kan verbeteren, oplossing of voorkoming overactieve blaas en andere vormen van urine-incontinentie. Speciale vaginale gewicht oefeningen en elektrische stimulatie van de bekkenbodem, die beide worden gedaan in combinatie met Kegel oefeningen, kan ook helpen om de bekkenbodemspieren te versterken en verbeteren van een overactieve blaas.

Doen Kegel oefeningen dagelijks te versterken van uw bekkenbodemspieren, die op hun beurt ondersteunen de blaas en het bevorderen van continentie. Voer Kegel oefeningen 30 tot 80 keer per dag gedurende ten minste acht weken aangezien verbetering zien. Vrouwen kunnen ook vaginale cones of gewogen ballen tot een verhoging van bekkenbodem sterkte promoten.

Wijzig uw dieet te controleren vochtinname, en stoppen met het drinken van vloeistoffen ten minste twee uur voordat je gaat slapen. Het verminderen van de hoeveelheid urine die uw blaas moet aansturen op een gegeven moment kan helpen om urine-incontinentie te verlichten. Bovendien beperk uw consumptie van kruidig ​​voedsel, zeer zure voedingsmiddelen en koolzuurhoudende en cafeïnehoudende dranken, omdat deze ook kan je blaas irriteren en bij te dragen aan het feit dat het overactieve.

Als je een overactieve blaas aanhoudt, spreken met uw huisarts. Hij kan gaan over uw gezondheid geschiedenis en alle huidige medische voorwaarden om te bepalen of er een oorzaak voor uw overactieve blaas. Samen kunt u komen met een behandelplan dat wel of niet extra receptplichtige oplossingen voor uw overactieve blaas te betrekken.