Over the Counter Geneeskunde voor Rugpijn

Over the Counter Geneeskunde voor Rugpijn

Rugklachten zijn een van de meest voorkomende lichamelijke klachten in de VS vandaag. Ze kunnen worden veroorzaakt door verwonding en psychologische problemen. Over-the-counter of OTC, kunnen medicijnen helpen, zo kan uitoefenen en andere therapieën.

Oorzaken

Volgens Dr Larry Altshuler in zijn boek "Balanced Healing," rugpijn kan worden veroorzaakt door verwonding, het gebrek aan beweging, slechte houding en het gebruik van vibrerende gereedschappen. Andere oorzaken kunnen psychologische, zoals stress en depressie.

Over the Counter Geneeskunde

Om pijn en ontsteking te verminderen, Dr Altshuler beveelt pijnstillers zoals paracetamol (paracetamol). Hij beveelt ook OTC-steroïdale anti-inflammatoire middelen (NSAID's), zoals Advil, Aleve en Ibuprofen.

Voorgeschreven oefening

Voor acute pijn in de rug, zijn formele oefeningen vaak voorgeschreven en kan helpen bij sommige patiënten. Voor chronische pijn in de rug, is oefening voorgeschreven voor zowel de preventie en behandeling; stimuleert de productie van natuurlijke pijnstillers van de hersenen.

Complementaire en alternatieve therapieën

Volgens de Mayo Clinic, zullen de meeste pijn in de rug te verbeteren met een paar weken van huis behandelingen. Andere therapieën die ook kan helpen zijn onder andere acupunctuur, massage, hydrotherapie, hypnose, geleide fantasie, muziek therapie en chiropractie manipulatie.

Beyond Basic Home Care

Bij OTC-geneesmiddelen en andere therapieën niet werken, kan uw arts andere behandelingen uit te leggen. Deze omvatten voorgeschreven medicatie, cortisone-injecties, elektrische stimulatie, medicijnen voor depressie en chirurgie.