Over the Counter Behandeling voor urineweginfectie

Over the Counter Behandeling voor urineweginfectie

Over-the-counter behandeling hulp is nu beschikbaar voor de behandeling van infecties van de urinewegen. Hoewel het nemen van antibiotica gericht op het uitroeien van bacteriën is de meest efficiënte behandeling, huismiddeltjes en kruidengeneesmiddelen helpen.

Cystex

Cystex is een over-the-counter medicatie bestaat uit methenamine en natriumsalicylaat. Hoewel de makers van Cystex beweren de enige over-the-counter medicatie bevatten methenamine om bacteriën te voorkomen dat het vasthouden aan de wanden van de urinewegen te hebben, en dat cranberry sap bevat zure eigenschappen die plassen pijnlijker te maken, de chemische stof die dit doet is methenamine hippuraat. Hippuurzuur is een van de chemische stof in Amerikaanse veenbessen en ongezoete cranberry sap dat dezelfde actie uitvoert. Methenamine is een antiseptische, niet een antibioticum. Cystex is bedoeld om de progressie van een urineweginfectie op te schorten totdat je een arts kan zien, antibacteriële medicatie niet te vervangen.

Peilstokken

Thuis testkits is nu te vinden over de toonbank dat nitriet te sporen in de urine of controleren op de aanwezigheid van witte bloedcellen. Bacteriën in de urinewegen actief veranderen nitraat in nitriet. Vrouwen die last hebben van frequente urineweginfecties kan thuis testen door dompelen een gecoate plastic strip in de urine stroom voor de vroegtijdige opsporing van een infectie, het vergroten van de kans op het vangen en het stoppen van de infectie vroeg. Sommige testkits worden geleverd met capsules van cranberry of bosbessen, die beide bevatten antioxidant proanthocyanidinen. Vraag of de resultaten van de peilstok tests positief of negatief, worden patiënten geadviseerd om te controleren met hun arts over verdachte symptomen.

Kruiden en Home Remedies

Elke niet-voorgeschreven medicatie wordt beschouwd als "over de toonbank." Dit geldt ook voor kruidengeneesmiddelen. Raadpleeg een ervaren kruidkundige of in licentie natuurgeneeskundige arts voordat u begint met een kruiden-regime om urineweginfecties te vechten, vooral als u een voorgeschreven medicijnen te nemen of zwanger bent of borstvoeding geeft. Voorkomende kruiden toegewezen aan urineweginfecties helpen zijn uvaursi, hakmessen (Galium aparine), maïs zijde (Zea mays) goldenseal root (Hydrastis canadensis), paardestaart (Heermoes) en heemstwortel (Althea officinalis).

Cranberries en ongezoete cranberry sap, bosbessensap, roze grapefruit sap en drinken 1/2 theel. zuiveringszout (natriumbicarbonaat) in 8 oz. van water zijn ook over-the-counter remedies voor urineweginfecties. Drink veel water --- tussen de 2 en 3 liter of liter per dag - te spoelen bacteriën helpen van de urinewegen. Cafeïne, alcohol en kruidig ​​voedsel moet tijdens de behandeling worden voorkomen.