Over the Counter Behandeling voor koortsblaasjes

Over the Counter Behandeling voor koortsblaasjes

Als u last heeft van koortsblaasjes, ook wel bekend als een koortslip, je wilt dat ze zo snel mogelijk te genezen en terugkeren minder vaak. Omdat koorts blaren veroorzaakt door een virus, zijn ze moeilijk te behandelen en vaak verschijnen. Er zijn verschillende over-the-counter remedies voor koortsblaasjes die ze niet genezen, maar kan helpen bij het verminderen van de ernst van een uitbraak.

Gekamfeerd Salves

Zalven en zalven, zoals Carmex of Blistex dat kamfer of menthol bevatten, het koelen van de jeuk en de pijn van een koortslip, maar weinig om de infectie te behandelen doen. Kamfer of menthol dringt door je huid en werkt als een plaatselijke verdoving. Dit betekent dat uw huid zal licht worden verdoofd, het verlichten van het ongemak. Omdat deze zalven bestaan ​​vaak uit zware moisturizers, kunnen zij helpen om de huid vochtig en glad die kunnen helpen genezen.

Producten met benzocaïne of lidocaïne

Net als bij producten met kamfer of menthol kan zalven met benzocaïne of lidocaïne helpen verlichten van de pijn van een koortslip. Benzocaïne en lidocaïne zowel fungeren als een plaatselijke verdoving, verzacht de huid en lichtjes verdoofd, zodat de blaar alleen kan worden overgelaten. Producten zoals Zilactin vormen een barrière rond de wond met een bioadhesieve, waardoor het genezen zonder gestoord te worden door het eten of drinken. Met dit product, alleen moet je de zalf eenmaal per 6 tot 8 uur toe te passen.

Producten met Docosanol

Docosanol zalven zijn beschikbaar over-the-counter als goed, de meest voorkomende is bekend als Abreva. Docosanol fungeert als antiviraal, waardoor het virus infecteren cellen eromheen. Dit kan de tijd die het duurt om een ​​koortslip te genezen door hem van het verspreiden buiten de geïnfecteerde cellen te korten. Vergelijkbaar met de voornoemde behandelingen, Abreva verdooft ook de huid rond de wond en lagen met een beschermende laag.

OTC pijnstillers

Het nemen van over-the-counter pijnstillers zoals aspirine, paracetamol en ibuprofen kunnen ook het verminderen van de pijn van een koortslip. Probeer het toepassen van koude of warmte op de pijnlijke maar ook om pijn te verlichten. Het eten van een zachtere voeding zal helpen om de pijn niet te verstoren. Goed en vaak je handen wassen om te voorkomen dat de verspreiding van de koortslip naar andere delen van uw lichaam. Het verminderen van de hoeveelheid stress die je te verduren kan helpen om zweren opnieuw worden weergegeven. Tot slot, vermijd plukken of knijpen de blister - dit zal de ernst ervan verergeren. Als u de behandeling van een koortslip bij een kind, niet van haar aspirine niet geven - dit kan een ernstige aandoening die bekend staat als het syndroom van Reye veroorzaken.