Over-the-Counter Behandeling van spruw

Spruw is een soort gist infectie veroorzaakt door een overmatige groei van Candida albicans, die van nature in het lichaam. Candida meest waarschijnlijk voorkomen in de mond, maar ook op andere gebieden van het lichaam. Zuigelingen en mensen het dragen van een kunstgebit hebben meer kans om spruw te krijgen. Over-the-counter en natuurlijke behandelingen kunnen u helpen bij het opruimen van spruw, maar baby's van een arts moet zien of ze zich ontwikkelen van deze aandoening.

Foods

Suiker voedt gist, dus vermijd het eten van veel terwijl het proberen om spruw te elimineren. Zure voedingsmiddelen zoals sinaasappels en yoghurt kunnen return gist niveaus helpen om de normale en te elimineren spruw.

Soorten

Over-the-counter medicatie om spruw te behandelen zijn onder andere gentiaan violet en anti-schimmel crèmes of mondwater. Anti-schimmel crèmes en mondspoelingen zal gebruiksaanwijzingen op de label. Gebruik nooit een product dat bestemd is voor de behandeling van schimmelinfecties zoals voetschimmel, omdat de crème giftig zou kunnen zijn als ze worden ingeslikt.

Genetian Violet

Een studie uitgevoerd door het Centrum voor Medische Mycologie aan de Case Western Reserve University en de orale HIV / AIDS Research Alliance van Cleveland, Ohio, geconcludeerd dat Gentiaan Violet werkte beter dan duurdere opties voor de behandeling van HIV-patiënten met spruw. Gentiaan Violet is een bloem extract verkrijgbaar bij de meeste apotheken. Verf de tong vaak voor een paar dagen tot de spruw is verdwenen. Gentiaan Violet is donker paars en gemakkelijk vlekken stoffen.

Overwegingen

Sommige kruiden, waaronder grapefruit zaad extract, gember en knoflook, kan helpen opruimen spruw door het verminderen van de hoeveelheid gist in het lichaam. Neem deze als capsules, thee of tincturen verkrijgbaar bij reformwinkels. Volg de dosering vermeld op het product richtlijnen.

Het voorkomen

Een sterk immuunsysteem houdt meestal gist balans onder controle, dus is het belangrijk om te eten de hele voedsel, suiker inname te beperken en te overwegen supplementen zoals echinacea om het immuunsysteem te stimuleren.