Over terugtrekkend tandvlees

Over terugtrekkend tandvlees

Terugtrekkend tandvlees leiden tot de blootstelling van de wortels van de tanden samen met verlies van tandvlees. Terugtrekkend tandvlees niet over een nacht ijs. Aangezien er vaak vroege waarschuwingssignalen die leiden tot terugtrekkend tandvlees, kan een goede mondhygiëne te voorkomen terugtrekkend tandvlees. Als het te laat is voor preventie, wanhoop niet, want er zijn behandelingen beschikbaar voor het repareren van terugtrekkend tandvlees.

Identificatie

Terugtrekkend tandvlees kan worden herkend thuis. U zult merken dat ruimtes tussen je tanden groter hebben gekregen. Uw tanden kunnen langer kijken. Vaak terugtrekkend tandvlees gevolg van gingivitis of tandvleesontsteking. Dit resulteert bijna altijd in bloeden. Controleer uw tandenborstel of zinken na het poetsen en spoelen om te zien of er een roze of rode kleur. Als uw tandvlees steeds bloeden na flossen, is dit ook een teken van tandvleesaandoeningen. Controleer om te zien of uw tandvlees kijken rood en gezwollen. Slechte adem is ook een teken van tandvleesaandoeningen. Gevoeligheid van de tanden is ook vaak een teken van terugtrekkend tandvlees. Ten slotte, als je tanden los aanvoelen, dit is een andere kritische teken dat je tandvlees zijn terugwijkende.

Functie

De oorzaken van terugtrekkend tandvlees kan worden geïdentificeerd om een ​​aantal bronnen. Terugtrekkend tandvlees zijn meestal een gevolg van een onderliggende ziekte, zoals parodontitis of gingivitis. Ten eerste kan over-borstelen afslijten het glazuur van het tandvlees waardoor gom verlies. Tweede, niet of onvoldoende flossing flossing kan terugtrekkend tandvlees door de bacteriën zitten tussen de tanden veroorzaken. De bacteriën uiteindelijk vreet aan het bot. Ten derde, periodontale ziekte, ontsteking van de weefsels rond de tanden, kan een oorzaak van terugtrekkend tandvlees. Ten vierde heeft chronisch gebruik van snuiftabak tussen de lippen en tanden bekend veroorzaken terugtrekkend tandvlees evenals roken. Ten vijfde, heeft orale sieraden onlangs verbonden terugtrekkend tandvlees. Zesde, kan verkeerd tanden ook een oorzaak van het verlies van tanden zijn. Ten slotte kan terugtrekkend tandvlees Door slijpen van tanden.

Waarschuwing

Onbehandelde terugtrekkend tandvlees kan een aantal nadelige gevolgen hebben. Tijd, aangezien de bacteriën stagneert op de tanden tussen de tanden en het tandvlees, zal zakken gevormd tussen de tanden en tandvlees. Aangezien deze zakken te krijgen groter, zal de tanden los te maken en kan uiteindelijk uitvallen. Recent medisch bewijs heeft gesuggereerd dat gingivitis wordt geassocieerd met gezondheid van het hart. Onbehandelde gingivitis heeft een invloed op de bloeddruk, cholesterol en coronaire hartziekte.

Preventie / Solution

Om uw terugtrekkend tandvlees controleren, beginnen met een zachte tandenborstel en borstel na de maaltijd en voor het slapen gaan. Het is absoluut noodzakelijk voor mensen met terugtrekkend tandvlees regelmatig flossen. Bezoek de tandarts ten minste tweemaal per jaar. Sommige tandartsen adviseren vaker schoonmaken voor gingivitis patiënten zo vaak als om de 3 maanden. Als uw tanden zijn gevoelig vanwege wortel blootstelling van uw terugtrekkend tandvlees, kan uw tandarts een tanden gelden desensibilisator. Als uw terugtrekkend tandvlees wordt veroorzaakt door tandenknarsen, zal je tandarts een nachtwaker raden. Bij onjuist uitgelijnde tanden of kronen zijn de boosdoener, zal je tandarts suggereren reparaties van uw armaturen of tanden structuur. Voor de meest ernstige terugwijkende tandvlees gevallen zal de patiënt worden doorverwezen naar een parodontoloog die operatief kunnen toepassen enten dat de blootliggende wortel van de tand zal dekken.

Expert Insight

In de meeste gevallen kan terugtrekkend tandvlees worden bediend met goede thuis mondhygiëne. Zorgvuldig poetsen en flossen kan voorkomen dat terugtrekkend tandvlees. Als je rookt, stoppen. Als u orale sieraden te dragen, te verwijderen.