Over Tattoo Removal Artsen

Het krijgen van een nieuwe tatoeage kan een heleboel plezier --- op het moment zijn. In de loop der jaren is er echter een tatoeage kan blijken uit een kunstwerk in een verlegenheid of een herinnering aan een deel van je leven dat je liever zou vergeten. Het is tijd om een ​​tatoeage te verwijderen arts te vinden. Voordat u de tatoeage verwijdering te starten, moet u weten over de verschillende vormen van behandeling, de risico's en over de beste manier om een ​​gekwalificeerde tatoeage verwijdering dokter halen.

Functie

Laser chirurgie is de meest populaire vorm van tatoeage verwijderen. Pulsen van laserlicht in de huid penetreren en breken tattoo inkt. Het aantal sessies arts nodig is, hangt af van de grootte en de kleur van de tatoeage. Intense Pulsed Light (IPL) behandeling is vergelijkbaar met laserchirurgie. IPL kan effectiever zijn in het volledig verwijderen van tattoo inkt dan laserchirurgie zijn. Andere technieken die worden gebruikt om tatoeages te verwijderen bevatten dermabrasie en salibrasion, die in feite schraap de tatoeage van de huid, en het uitsnijden van de getatoeëerde huid.

Risico's

Alle methoden van tatoeage verwijderen dragen enig risico, en er is geen garantie dat uw tatoeage volledig zal verdwijnen. Laserchirurgie neigt huid pigment verwijderen, terwijl IPL vlekken op de huid kunnen veroorzaken. Er is ook een risico op allergische reacties op deze behandelingen. Dermabrasie, kan salibration en excisie littekens achterlaten. Mensen met een donkere huid zijn vooral risico op littekenvorming. Tatoeage verwijderen is een nauwkeurig proces; als de arts het uitvoeren van de tatoeage verwijderen is onervaren of onzorgvuldig, je bent op een hoger risico op littekens of infectie.

Artsen

Dermatologen en plastisch chirurgen zijn de soorten van artsen die tatoeage verwijdering uit te voeren. Dus hoe vind je de beste dermatoloog of plastisch chirurg voor u te vinden? Uw huisarts kan een aanbeveling voor je hebt. Een andere manier om een ​​goede huisarts te vinden is om te zoeken naar een board-gecertificeerde dermatoloog of plastisch chirurg. Het is mogelijk om uit te vinden of een dermatoloog of plastisch chirurg is board-gecertificeerd via het internet (zie bronnen).

Overwegingen

Je moet vragen uw tatoeage verwijderen arts een paar vragen voordat het plegen van jezelf. Als je met laserchirurgie, vraag dan de tatoeage verwijderen arts wat soorten lasers die hij gebruikt. Hoe meer soorten die hij noemt, hoe meer kans je hebt om uw tatoeage volledig gewist (verschillende soorten lasers beter werken op verschillende kleuren). Sommige artsen laten een verpleegkundige of technicus werkt de laser of IPL machine. U betaalt, dus verdien je het om de persoonlijke aandacht van de dermatoloog of plastisch chirurg hebben.

Potentiële

In de toekomst kunnen mensen die willen om zich te ontdoen van hun tatoeages niet te besteden zoveel tijd op het kantoor van de tatoeage verwijderen arts. Lasers die korter lichtpulsen uitzenden ontwikkeld. Deze lasers moeten efficiënter worden, waardoor de hoeveelheid sessies arts nodig om een ​​tatoeage te verwijderen. Zij kunnen ook huidletsel minimaliseren. Wetenschappers zijn ook de ontwikkeling en bevordering van nieuwe vormen van tatoeage inkt zoals inkt die kan worden verwijderd door een magneet of inkt in microscopische capsules die gemakkelijk wordt geabsorbeerd door de huid.