Over Subsidies voor huidkanker Preventie

Huidkanker preventie subsidies komen van particulieren, bedrijven en de overheid bronnen. Velen worden toegekend voor onderzoeksprojecten voor meer informatie over huidkanker of de preventie ervan te leren. Andere subsidies worden toegekend aan programma's en organisaties die het publiek over hoe om huidkanker te voorkomen onderwijzen.

Er zijn verschillende manieren om potentiële onderzoekssubsidies. Een van de beste is via het internet. Uw lokale bibliotheek is ook een uitstekende bron. Sommige kunnen zelfs gidsen die specifiek verband houden met het schrijven van subsidies van allerlei aard.

Functie

Subsidies zijn fondsen die nooit hoeft te worden terugbetaald. Deze fondsen in staat veel not-for-profit organisaties om hun fundamentele taak van het voorkomen van huidkanker te voeren. Sommige subsidies zijn beschikbaar voor bepaalde soorten programma's die het publiek over huidkanker en een grotere bewustwording te voeden. Andere middelen beschikbaar zijn voor onderzoek, die zal helpen voorkomen dat huidkanker door het leren van de manieren om te voorkomen dat op wetenschappelijk niveau. De CDC verstrekt $ 475.000 in de financiering tot verschillende staten voor huidkanker preventie voor een jaar.

Time Frame

De meeste overheidssubsidies hebben zeer specifieke termijnen voor toepassingen en financiering uitbetaling. Deze termijnen zijn maanden tot een jaar uit elkaar. Kleinere stichtingen hebben minder tijd tussen hun deadlines en het toekennen van fondsen. Er zijn ook subsidies met rollende deadlines. Dit betekent dat toepassingen worden ontvangen gedurende het hele jaar. Sommige van deze awards zijn ook rollen met gedistribueerde fondsen het hele jaar lang. Anderen hebben fondsen verdeeld meerdere malen per jaar.

De deadlines en potentiële awards zijn de sleutel tot de aanvragers van subsidies, zodat zij hun programma's en projecten kunnen plannen op basis van die informatie. American Skin Foundation en SkinCancer.org beide termijnen in oktober, bijvoorbeeld.

Soorten

Overheidssubsidies zijn te vinden van lokaal tot nationaal niveau. Een van de beste plekken om je onderzoek te starten is www.grants.gov.

De Stichting Centrum kunt u ook stichtingen die overeenkomen met de missie van de preventie van huidkanker onderzoek. Zorg ervoor dat u andere sleutelwoorden die financiers die uw zaak zal ondersteunen kunnen voorzien gebruiken. Zoeken naar kankerpreventie in het algemeen. Zoeken naar gezondheidsvoorlichting en maak dan uw voorstel met name over preventie van huidkanker. The Skin Cancer Foundation is ook een bron voor informatie en mogelijke financiering.

Bij het onderzoeken van bedrijven, probeer te denken aan bedrijven die de preventie van huidkanker sleutel tot hun eigen missie zou overwegen. Zo kan een bedrijf dat zonnebrandcrème verkoopt financiering voor de preventie van huidkanker te bieden. De Rite Aid Foundation bijvoorbeeld verstrekt subsidies gezondheid en welzijn en heeft financiering voor huidkanker preventie in het verleden verstrekt.

Misvattingen

Subsidies zijn niet een perfecte bron van financiering voor een not-for-profit. Zij moeten niet worden beschouwd als een manier om de bottom line van een falende begroting op te lossen. In feite, financiers niet graag subsidies te verstrekken aan een stichting of organisatie die faalt. Beste functie van een subsidie ​​is om te betalen voor specifieke programma's of projecten die niet konden worden bereikt zonder externe financiering. Hoewel sommige subsidies geven wel algemene operationele ondersteuning, worden deze subsidies optreden met minder en minder frequentie.

Overwegingen

Vaak is de organisatie doneren fondsen wil openbaar worden erkend voor zijn toekenning van een subsidie. Als je een voorstel dat de publiciteit bevat voor het programma dat u suggereert dat u het verhogen van het potentieel van uw subsidie ​​wordt gefinancierd creëren.

Met huidkanker stijgt in record aantal in de Verenigde Staten, de financiering voor bewustwording en preventie zal naar verwachting toenemen.