Over Sport Voedingsdeskundigen

Over Sport Voedingsdeskundigen

Sport voedingsdeskundigen of diëtisten gelden de wetenschap van voeding, biochemie en fysiologie om sporters te helpen bereiken topprestaties en herstellen van sportblessures. Ze werken met weekend atleten evenals school, hogeschool of professionele teams. Sport voedingsdeskundigen of diëtisten kunnen worden gecertificeerd door professionele organisaties op basis van het succesvol afronden van academische en werk eisen. Individuele beoordeling, nutritionele analyse, onderwijs en voeding planning zijn de belangrijkste focus van het werk sport voedingsdeskundigen '.

Betekenis

Als je wilt concurreren, je moet eten. Voedsel levert de energie ons lichaam nodig heeft voor de oefening, en het onderzoek samengevat door de Raad van de president op lichamelijke fitheid en Sport concludeert dat mensen die per dag meer dan een uur oefenen nodig om ervoor te zorgen dat ze voldoende hoeveelheden van de juiste soort voedsel en vloeistoffen te krijgen brandstof hun werkende lichamen. Sport voedingsdeskundigen werken met atleten om ervoor te zorgen dat ze de juiste mix van eiwitten, koolhydraten, vocht en andere voedingsstoffen om een ​​optimale prestatie te bevorderen. Het resultaat kan het verschil tussen de afwerking sterk en het raken van de muur zijn.

Functie

Sport voedingsdeskundigen werken met individuele sporters en teams samen met andere medische professionals, scholen en universiteiten. Zij beoordelen de lichaamssamenstelling van de atleet, sport-eisen en de medische geschiedenis en voeren een voedings / lifestyle analyse. De voedingsdeskundige of diëtist ontwikkelt een dieet programma om te helpen de sporter krijgt de juiste voedingsstoffen om te presteren en te herstellen van de fysieke stress van intensieve training. De sport-voedingsdeskundige kan de sporter om andere professionals te verwijzen, zoals fysiotherapeuten of artsen.

Soorten

Hoewel iedereen zichzelf kan noemen een voedingsdeskundige, de term voor een sportvoeding professionele geaccrediteerde door de Amerikaanse Diëtetiek Association is sport diëtist. Een bachelor's degree in de voedingsleer is vereist, en een master's degree in de voedingsleer of inspanningsfysiologie heeft de voorkeur. Staat licensure kan worden verlangd. Gezondheid en fitness professionals kunnen examens afleggen om Certified Sports Voedingsdeskundigen geworden van de International Society of Sports Nutrition. De National Association of Sports Nutrition is een andere organisatie die de geloofsbrieven diëtisten, trainers en medische professionals die werken met sporters.

Potentieel

Vacatures voor voedingsdeskundigen met certificering en gespecialiseerde opleiding zijn goed, volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid Bureau of Labor Statistics. De aanhoudende populariteit van sport en fitness zal meer groei in atletische omgevingen dan in andere medische instellingen.

Misvattingen

Een kwart tot de helft van alle Amerikanen gebruiken voedingssupplementen dagelijks, het creëren van een multi-miljard dollar industrie. Deze supplementen zijn niet gereguleerd door de overheid, en eventuele vorderingen tot verbetering van atletische prestaties moeten worden genomen met een korreltje zout. Gecertificeerd sport voedingsdeskundigen of diëtisten kunnen supplementen suggereren van een gerenommeerd bedrijf met specifieke voedingsbehoeften te pakken, maar ze moeten met mate worden gebruikt. Dieet plannen en voedingsadvies staan ​​voorop.