Over sociale ziektekostenverzekering

Sociale ziektekostenverzekering is een soort verzekering die is ontstaan ​​in Europa, dat de kosten voor gezondheidszorg uit fondsen verzameld van particulieren, werkgevers en de overheid subsidies baaien. Het is in de volksmond bekend als de "Bismarck model," volgens de World Health Organization.

Overheid

Sociale ziektekostenverzekering wordt gevormd van de overheid wetgeving die regelmatig bijdragen van haar leden, zo meldt de website van Health Insurance.

Ontwikkelingslanden

De Universiteit van Californië in Berkeley rapporteert de sociale ziektekostenverzekering is een populaire optie in ontwikkelingslanden waar de ziektekostenverzekering opties beperkt.

Kosten

Binnen een sociale ziektekostenverzekering systeem, worden de kosten van het ziekenhuis en klinische zorg onderschreven door de overheid georganiseerde fonds, volgens de World Health Organization.

Fondsen

De website van Health Insurance meldt dat een algemeen ziekenfonds wordt gemaakt op basis van de bijdragen van haar leden met alle leden ontvangen van gemeenschappelijke voordelen ondanks de niveaus van betaling die in de regeling.

Betalingen

Binnen een sociaal zorgstelsel betalingen zijn verplicht voor haar leden met geen optie voor opt-out van het systeem, terwijl insired mensen niet van de behandeling kan worden uitgesloten, volgens de Zorgverzekeringswet.