Over Rehabilitatie van dubbele diagnose

Mensen met een psychische aandoening die een drugsverslaving te ontwikkelen zijn gecategoriseerd als het hebben van een dubbele diagnose. Rehabilitatie van dubbele diagnose patiënten vereist meestal farmacologische behandeling in combinatie met intense therapie en bleef follow-up. De meeste drugs rehabilitatie centra bieden dubbele diagnose behandeling. Sommige faciliteiten richten zich uitsluitend op patiënten die een dubbele diagnose hebben. Overweeg kosten, locatie en programma reputatie bij het zoeken naar een geschikte rehab programma.

Integrated Care

Geïntegreerde dubbele diagnose revalidatie programma's bieden een langdurige behandeling en begeleiding die leidt tot arbeidsbemiddeling, huisvesting en het beheer van geld.

Inclusief

De verslavingszorg en de geestelijke ziekte moet worden behandeld op hetzelfde moment voor de patiënt tot een grotere kans op het bereiken van herstel op lange termijn hebben, meldt The National Alliance on Mental Illness.

Counselors

Kijk voor counselors die zijn opgeleid om te gaan met verslaving en een psychische aandoening bij het interviewen van faciliteiten.

Familie

Aandringen op gezinsbegeleiding aan de dubbele diagnose patiënt en de specifieke behoeften van de patiënt na ontslag begrijpen.

Langlopend

Rehabilitatie van dubbele diagnose patiënten blijft vaak buiten intramurale behandeling naar gemeenschap leefsituaties die instaan ​​voor het doorlopend toezicht en controle, om ervoor te zorgen dat mensen doorgaan met hun medicatie nodig en recovery ondersteuning omvatten.

Overwicht

Dubbele diagnose is een maatschappelijk probleem dat aandacht vereist. Statistieken tonen aan dat bijna 50 procent van de dakloze volwassenen last heeft van een dubbele diagnose.