Over Pulmonary Disease

Over Pulmonary Disease

Longziekte, ook bekend als chronische obstructieve longziekte, een ademhalingsstoornis die verergert tijd. Wanneer een persoon ademt, lucht stroomt via de luchtpijp naar de bronchiën en opgeblazen luchtzakken bekend als alveoli. Wanneer een persoon uitademt, verlaat de lucht de longblaasjes en de zakken leeg te laten lopen. Wanneer een persoon lijdt aan COPD, de luchtzakken verliezen hun elasticiteit, de bekleding van de luchtwegen ontstoken, meer slijm geproduceerd, die de luchtwegen verstopping, en de wanden van de longblaasjes worden vernietigd.

Borden en symptomen

Vaak is het eerste teken van COPD is het ophoesten van slijm of groter dan normale hoeveelheden slijm. Andere symptomen zijn een piepende ademhaling, beklemming op de borst en ademhalingsproblemen tijdens de oefening. Naarmate de ziekte vordert, dagelijkse activiteiten zoals lopen en bewegen rond het huis, wordt het moeilijk. Een ander symptoom is een chronische hoest.

Oorzaken

Volgens het National Heart, Lung and Blood Institute, het roken is de nummer 1 oorzaak van COPD. Het komt het meest voor bij mensen die roken of gebruikt om te roken. Het is ook wijd verspreid is in mensen die zijn of zijn blootgesteld aan de longen irriterende stoffen in de tijd, zoals chemicaliën in de lucht, stof en luchtvervuiling.

Prevalentie

Volgens het National Heart, Lung and Blood Institute, COPD is de vierde doodsoorzaak in de Verenigde Staten. Het veroorzaakt invaliditeit in een meerderheid van de mensen die zijn gediagnosticeerd met het. Meer dan 24 miljoen mensen COPD, en er wordt geschat dat de ziekte niet gediagnosticeerd doormidden hen. COPD kan niet worden doorgegeven van de ene persoon naar de andere.

Soorten COPD

Er zijn twee hoofdtypen van COPD. De eerste is emfyseem, een aandoening waarbij de alveoli beschadigd beperking van de hoeveelheid zuurstof die het lichaam kan verwerven. Chronische obstructieve bronchitis is het andere type COPD. Met chronische obstructieve bronchitis, luchtwegen voeringen zijn chronisch ontstoken en geïrriteerd. Dik slijm blokkeert de luchtwegen, waardoor ademhalen moeilijk en soms pijnlijk.

Natuurlijke behandeling

De National Lung Health Education Program beveelt de volgende natuurlijke behandeling opties: stoppen met roken en beperk contact met parfum en chemische beladen lucht. Mensen die in rokerige ruimtes moet de tijd in de buitenlucht te beperken. Indien het niet mogelijk om toegang tot vervuilde gebieden te beperken, een masker dat de neus bedekt en mond wordt aanbevolen. Hoesten kan de longen van overtollig slijm en worden toegepast, met name in de ochtenden wanneer de longen tijd gedurende de nacht overtollig slijm accumuleren hebben. Praktijk ademhalingstechnieken die helpen leveren meer zuurstof naar de longen. Buik ademen, het vertragen adem en leren om te ontspannen kan de ademhaling verbeteren.

Medische behandeling Opties

Arts voorgeschreven inhalers of over the counter inhalers kan helpen verlichten COPD symptomen. Extra zuurstof kan helpen met de ademhaling. Bronchusverwijder drugs en corticosteroïden die helpen bij het oplossen van slijm kunnen profiteren degenen die met COPD. Operatie waarbij beschadigde delen van de longen worden verwijderd kan een optie zijn.