Over Pollen

Over Pollen

Pollen, een verzamelnaam voor stuifmeelkorrels geproduceerd in de helmknop van een bloem, is een term die mensen vaak te horen als het over bijen, honing of allergieën. Maar wat betekent pollen eigenlijk doen? Wat is het eigenlijk? Eén ding is zeker, zonder stuifmeel de wereld een stuk minder kleurrijk zou zijn.

Functie

Zonder pollen en bestuiving, waarvan meer dan 250.000 soorten planten reproduceren door, zouden we niet zulke heerlijke gerechten, zoals peren, perziken, aardbeien, pompoenen, maïs of zelfs de mosterd op onze broodjes. Pollenkorrels zijn zeer fijne korrels die worden geproduceerd in de helmknop of mannelijke deel van een bloem en na aankomst op een vrouwelijke bloem deel of stigma van een stamper, een stuifmeelkorrel produceert een pollenbuis twee spermacellen en een buis cel bevat. Dit pollenbuis groeit naar beneden door de stamper tot aan de eicel bereikt. Pollen met andere woorden is een zeer belangrijk pakket door een agent afgegeven zoals een vogel of bij in het reproductieve leven van bloemen.

Kenmerken

Hoewel pollen eruit ziet en voelt als gouden stof voor het menselijk oog en hand, elke bloem produceert iets andere stuifmeelkorrels met verschillende vormen en markeringen. Elke stuifmeelkorrel bestaat uit slechts twee cellen, de buis cel en de generatieve cel.

Effecten

Voor sommige mensen pollen is een allergeen waar hun lichaam immuunsysteem heeft een meer dan reactief. Veel mensen die een reactie op pollen Ook allergische reacties op andere stoffen. In het algemeen is iemand bij wie het immuunsysteem gaat in overdrive proberen om hun lichaam te ontdoen van de pollen stof ervaringen niezen, jeukende ogen, verstopte neus, en soms een hoest of zelfs buikpijn. In de 20e eeuw pollen forecasting werd een populaire manier om mensen met een slecht allergieën te waarschuwen om de voorzorgsmaatregelen die ze nodig hebben te nemen. Pollen voorspelling wordt gedaan op een schaal van 0 tot 12, 12 is het hoogste bedrag dat door de lucht zweven. SDI die signaleringen van Pollen.com implementeert is het bestuderen van pollen telt voor 25 jaar.

Voordelen

Bee pollen wordt vaak "het perfecte voedsel" omwille van zijn zeer voedzame eigenschappen als onverwerkte; in feite meer dan 96 unieke voedingsstoffen zoals 40 procent eiwit. Wanneer een bij wordt aangetrokken door kleur en geur en landt op een bloem is geïnteresseerd in het verzamelen van de nectar uit de bloem voor haar eigen energie en gezondheid. Wanneer een bij opslurpt nectar haar lichaam verzamelt stuifmeel als het borstels tegen verschillende delen van de bloem. Pollen kunnen borstel op zijn kop, rug of buik en periodiek de bee borstels het uit zijn hoofd of rug en verzamelt het in zijn pollen mand. Dit is een speciale set van haren op de achterpoten. Als de pollen mand vol is de bijen maakt een reis terug naar de korf op te slaan.
De voordelen van bijenpollen hebben in de Chinese geneeskunde is gekend voor duizenden jaren. Het bevat alle belangrijke anti-oxidanten en heeft een aantal sporenelementen. Bee pollen kan worden gebruikt voor de opbouw van immuniteit aan allergieën, omgaan met stress, verhoging van de energie en het vergroten van het immuunsysteem in het algemeen. Veel artsen suggereren dat een dagelijkse aanvulling zoals elke bekende voedingsstof die nodig is voor het menselijk lichaam bevat.

Soorten Bestuiving

Stuifmeel van de ene bloem naar de volgende door middel van bestuiving. In dit proces worden de pollen krijgt meestal een beetje hulp. Soms bloemen worden bestoven door de wind of water en soms van bijen, wespen, vlinders of motten, andere insecten, vogels, vleermuizen en andere dieren. Zelfbestuiving een minder voorkomende methode die soms optreedt. In zelfbestuiving de stuifmeelkorrels worden overgebracht van een helmknop een stigma van dezelfde bloem of andere bloem van dezelfde plant. Volgens Joan Elma Rohn in haar boek "hoe planten worden bestoven" tomaten en doperwten zijn installaties waarin zelfbestuiving komt vaak voor en produceren overvloedige en gezonde zaden zonder kruis-bestuiven.

Overwegingen

Indien u interesse hebt in het observeren van de bestuiving proces uit een verscheidenheid aan bloeiende plantensoorten Joan Elma Rohn stelt het planten van een kleine tuin. "Wanneer planten in bloei staan, proberen om de bestuiving te observeren. Haal een paar bloemen om ze nader te onderzoeken", zegt ze. "Vindt u het zelfde bloemen openen bij elk bezoek, of zijn sommige bloemen openen zich alleen op bepaalde tijden van de dag? Vindt u het zelfde insecten bij elk bezoek of zijn sommige insecten alleen in het buitenland op bepaalde tijden van de dag? Is er een verband tussen de twee? "