Over Over the Counter Medicine

Over Over the Counter Medicine

Over-the-counter of OTC, drugs zijn medicijnen een individu kan kopen zonder voorschrift. OTC geneesmiddelen beschikbaar voor een grote verscheidenheid van symptomen en aandoeningen. Deze geneesmiddelen zijn bewezen door jaren van gebruik en testen veilig, effectief en eenvoudig genoeg om dergelijke gebruiken te zijn dat men niet nodig om een ​​arts te raadplegen om ze goed te nemen.

Geschiedenis

Eeuwenlang, geen regels beheerst of een stof gebruikt als medicijn vrij toegankelijk voor het publiek was. De meeste medicijnen zijn, immers, natuurlijke stoffen die zijn verkregen uit planten, en werden daarom gezien als niet vereist deskundig toezicht. Vaak ook het aantal artsen beschikbaar om een ​​gemeenschap te klein was om de behoefte van de gemeenschap te ontmoeten - of er waren geen artsen beschikbaar op alle. Zo werden mensen nodig om te weten, te begrijpen en in staat zijn om die geneesmiddelen die voor hen beschikbaar voor verschillende ziekten en aandoeningen te behandelen waren gebruiken.
Helaas, zoals wetenschap gevorderd in zijn vermogen om gebruikte stoffen in geneesmiddelen in zuiverder verfijnen, sterkere vormen, meer en meer mensen begonnen moeilijkheden met ontwikkelingslanden verslaving aan verschillende medicijnen. De proliferatie van "kwakzalver" geneesmiddelen ook een probleem: de consument werd verkocht medicijnen die beweerde elke aandoening te genezen van kaalheid tot kanker, maar dat alleen waren een mix van verschillende ingrediënten met geen bewezen werkzaamheid en het potentieel voor het zijn giftig.

De FDA

Tussen het toenemende aantal drugsverslaafden en de stijgende hoeveelheden van namaakgeneesmiddelen worden verkocht aan het publiek, de Amerikaanse regering besloten dat het tijd was om in te stappen. De Food and Drug Administration (FDA) begon te reguleren welke medicijnen beschikbaar waren en aan wie .
Een van de FDA verantwoordelijkheden was, en om te bepalen of een geneesmiddel veilig genoeg voor consumentengebruik en als het geneesmiddel is eenvoudig en doeltreffend genoeg dat het kan worden beschikking van het publiek zonder recept gemaakt. Elke medicatie met een risico van fysieke verslaving niet door de FDA zijn goedgekeurd voor gebruik als OTC-medicatie. Noch zal moeten elke drug waarvan de dosering zorgvuldig te worden gecontroleerd om overdosering of ernstige bijwerkingen te voorkomen.
De FDA is ook verantwoordelijk voor de herziening van veelgebruikte medicijnen - zowel OTC en recept - en het bepalen of een OTC-geneesmiddel moet zo blijven en als een voorgeschreven medicijn kan worden vrijgegeven aan een OTC-geneesmiddel zijn.

Geneesmiddelen Beschikbaar

De meeste milde omstandigheden hebben OTC-geneesmiddelen beschikbaar zijn voor hun behandeling. De meest voorkomende aandoeningen behandeld door OTC-geneesmiddelen zijn pijn en pijn, allergie en sinus voorwaarden, en indigestie.
OTC-geneesmiddelen zijn verkrijgbaar in volwassen en formules voor de kinderen, met specifieke doses voor elk. Veel geneesmiddelen zijn verkrijgbaar in poeder, tablet, capsule, met vloeistof gevulde capsule en vloeibare formuleringen. Sommige geneesmiddelen hebben ook specifieke formuleringen voor diabetici, mensen die gevoelig zijn voor kunstmatige smaken en kleuren, en mensen met een hoge bloeddruk.

Side Effects

Bijwerkingen van OTC-geneesmiddelen zijn vergelijkbaar met geneesmiddelen op recept, maar is bewezen dat minder vaak voorkomen. Consumenten moeten nog steeds voorzichtig zijn wanneer het proberen van nieuwe medicijnen, zoals allergische reacties zijn mogelijk.

Andere gevaar

Het grootste gevaar in verband met OTC-geneesmiddelen is een overdosis. Consumenten moeten voorzichtig zijn om alle dosering instructies te lezen bij het gebruik van OTC-geneesmiddelen. Dit is vooral het geval met medicijnen voor kinderen.
Geneesmiddelen veel kinderen worden op smaak te proeven, zoals fruit siroop of snoep om ze aangenamer voor kinderen over te nemen te maken. Dit vergroot het gevaar van overdosering bij kinderen die niet erkennen dat wat ze slikken is geneeskunde. Alle medicijnen moet buiten het bereik van kinderen worden gehouden te allen tijde. Ouders moeten nooit medicijnen die niet in kindveilige verpakkingen worden verkocht schaffen.