Over Online Graden in homeopathische geneeskunde

Over Online Graden in homeopathische geneeskunde

Online graden in de homeopathische geneeskunde zijn het maken van de alternatieve wetenschap van de homeopathie toegankelijk voor mensen van alle rangen en standen. Een handvol erkende universiteiten bieden online graden in de homeopathische geneeskunde, en met de verkoop van homeopathische geneesmiddelen verhogen met 12 procent tot 15 procent per jaar, zijn er waarschijnlijk meer online cursusaanbod te komen.

Geschiedenis

Homeopathie is het geesteskind van Samuel Hahnemann, een Duitse arts en wetenschapper in de 18e eeuw. Hij begon met het schrijven van essays over zijn theorieën omgaan met homeopathie in 1796, maar het woord homeopathie verscheen niet in druk tot 1807 De eerste homeopathische school werd opgericht door een groep van Hahnemann's studenten in het begin van de 19e eeuw. Vandaag veel universiteiten bieden alternatieve gezondheid opleidingen die cursussen in de homeopathie bevatten. Ook al homeopathische geneeskunde heeft haar wortels in de vroege westerse medisch onderzoek, wordt het beschouwd als een alternatieve geneeskunde en wordt veel besproken in de wetenschappelijke gemeenschap.

Functies

Online opleidingen in de homeopathie worden georganiseerd naar het oordeel van de instelling. Sommige scholen bieden een reguliere lesrooster; anderen kunnen studenten een versnelde voltooiing van de ene klasse tegelijk. Een voorbeeld zou zijn Everglades University, waarmee studenten aan een klas per maand en studenten twee klassen per maand te voltooien voordat u naar de volgende cursus.

Functie

Carrières beschikbaar voor homeopathische geneeskunde online graad houders kunnen zijn: professor, voedingsdeskundige, chef-kok, massage therapeut, revalidatie counselor en alternatieve geneeskunde beoefenaar. Studeren homeopathie online is een handig alternatief voor werkende volwassenen die geïnteresseerd zijn in het veranderen van carrière, of gewoon het verfijnen van hun vaardigheden.

Soorten

Online instellingen bieden zowel undergraduate en graduate programma's in de homeopathie; sommige bieden ook online cursussen zonder verklaard diploma. Everglades University levert een Bachelor of Science graad in de alternatieve geneeskunde, die cursussen in de homeopathie bestaat. Het Instituut voor Klassieke Homeopathie bedient studenten door het aanbieden van permanente educatie cursussen onderzoek naar de geschriften van Dr Hahnemann diepgaand. Zij hebben ook de filosofie achter de homeopathie en de het werk van de andere klassieke beoefenaars gebruik homeopathie verkennen.

Time Frame

Een diploma in de homeopathische geneeskunde wordt vaak gecombineerd met een alternatieve geneeskunde graad. De meeste diploma's afgeeft, programma's bieden de traditionele vier-jaar-programma's. Bij de voltooiing van het programma studenten in aanmerking komen voor certificering door de Raad voor Homeopathische Certification. Het proces van certificering is betrokken, waarbij een applicatie, twee examens en een mondeling interview. Sommige staten hebben Health Freedom wetten die het mogelijk maken homeopaten om te oefenen zonder vergunning. Neem contact op met uw staat de overheid om uit te vinden waar je staat staat.