Over nierinfecties

Over nierinfecties

Nier-infecties zijn meestal ernstig en moet onmiddellijk worden behandeld. Nier infecties worden ook wel nefritis, ziekte van Bright of nierstenen. De nieren werken hard om te filteren op afval en wanneer de nieren niet goed functioneren van het bloed kan giftig geworden als gevolg van ongefilterde afval. Een van de eerste tekenen van een nierziekte is bloed in de urine en het vasthouden van water. Nierziekte is vaak het gevolg van een slechte voeding gedurende een lange periode.

Effecten

De gevolgen van een nierziekte kan heel verschrikkelijk. Een persoon met een nierziekte zal langzaam wegkwijnen. Ernstige vermoeidheid zal in meer toxinen zoals gieten in het lichaam. Chronische lage rugpijn, koorts en koude rillingen zijn slechts enkele van de gevolgen van een nierziekte. Mensen met een nierziekte zijn vaak depressief en moe.

Grootte

De meeste nierstenen zijn over de grootte van een zandkorrel. Echter, nierstenen zo groot als een golfbal worden en volledig blokkeren de urinestroom. In dit geval operatie is vrijwel altijd nodig om de nier te verwijderen.

Waarschuwing

Ongecontroleerde diabetes kan leiden tot nierproblemen. Als je diabetes hebt is het belangrijk om uw insuline te gebruiken, en zie uw arts op een regelmatige basis.
Als u pijn in uw middenachter regio voelen, zien uw arts meteen.
Soda bevat fosfaten die kunnen leiden tot een nierziekte. Rokers hebben ook een hogere incidentie van nierziekte, dat is een andere reden om af te kicken. De zware metalen die in sigaretten zoals lood, cadmium en aluminium overmaat worden gezien op nierziekte testen.

Time Frame

Zodra nierziekte sets in het leven van een persoon overspanning kan worden verkort met 20 jaar of langer. Ieder mens is anders, dus het hangt allemaal af van andere factoren, zoals voeding en levensstijl.
Dialyse is een kunstmatige manier om het bloed te filteren. Dit is soms de enige optie voor mensen met een nierziekte. Volgens Dr Linda Pagina, auteur van "Gezonde Healing", de trieste werkelijkheid is dat slechts een klein percentage van de mensen nog in leven na 5 jaar op dialyse.

Preventie / Solution

Preventie is het beste medicijn als het gaat om een ​​nierziekte. Volgens Dr Linda Pagina, auteur van "Gezonde Healing ',' een vegetarisch dieet, laag in eiwitten en zetmeel, dat vers fruit, groenten benadrukt een gekweekte voedingsmiddelen om het systeem te alkaliseren, is de sleutel tot het voorkomen van nierstenen. Dit type van dieet is rijk aan vezels, die helpt om calcium via de urine afval te verminderen. " Ze raadt ook het elimineren van cafeïne, zoete, gebakken en zoute voedingsmiddelen. Drink 8 tot 10 glazen zuiver gefilterd water dagelijks. Als je heel fysiek actief is kunt u nog meer water nodig hebben. Om een ​​lang gezond leven, het verzorgen van uw nieren moet topprioriteit zijn.