Over Navy Ziektekostenverzekering

Met particuliere ziektekostenverzekering steeds duurder, een van de belangrijkste selling points voor US Navy recruiters is het militaire gezondheidsplan: TRICARE. TRICARE is een HMO-stijl voordeel voor de gezondheid programma dat zeer royale voorwaarden US Navy matrozen en officieren, evenals hun personen ten laste heeft.

Identificatie

TRICARE is het plan voordelen voor de gezondheid voor alle leden van het Amerikaanse leger. Daarom is de beschikking van de leden van de Amerikaanse marine voordelen in feite identiek zijn aan die van vergelijkbare aanmerking te komen in het Leger, Marine, Luchtmacht, en zelfs de Kustwacht.

Verkiesbaarheid

De volgende personen komen in aanmerking voor TRICARE door de Amerikaanse marine: actieve dienst militairen; geactiveerd reservisten; echtgenoten en ongehuwde kinderen van actieve dienst militairen; Navy gepensioneerden, hun echtgenoten en hun ongehuwde kinderen; echtgenoten en ongehuwde kinderen van reservisten die voor de dienst voor meer dan 30 opeenvolgende dagen of van reservisten die in actieve dienst sterven geactiveerd; echtgenoot en ongehuwde kinderen van die Navy militairen die sterven terwijl in actieve dienst; Medal of Honor winnaars en hun familieleden; geplaatste kinderen in de bewaring van een actieve marine militair.

Drie niveaus van de Dekking

Er zijn drie niveaus van TRICARE dekking. Standaard dekking is een fee-for-service dekking die is bedoeld voor behandeling door gepensioneerden en nabestaanden, want het is nog niet eens beschikbaar voor actieve dienst Naval personeel. Extra dekking is vergelijkbaar, maar de toegang is moeilijker te krijgen. In het algemeen wordt prime dekking gebruikt door actieve dienst militairen. Bijvoorbeeld, in een erkende civiele poliklinische bezoek onder TRICARE (dwz een tot een health service provider die geen deel uitmaakt van de militaire netwerk TRICARE's), de eiser aansprakelijk is voor 20 procent van de kosten onder de norm; 15 procent onder Extra; en geen van de kosten onder Prime. Eigen risico's zijn hetzelfde voor Standaard en Extra, en er zijn geen voor Prime.

Tand-

TRICARE Dental is een vrijwillig programma dat de huidige en voormalige marine personeel tandheelkundige voordelen biedt. Onder de voorwaarden van het programma, TRICARE biedt 100 procent dekking voor diagnose, noodhulp, en preventieve tandheelkundige diensten, met uitzondering van afdichtingsmiddelen. Sealants vallen op de 80 procent niveau met een 20 procent aandeel in de kosten door de begunstigde betaald. De volgende diensten worden geleverd met een lid aandeel in de kosten: vullingen, wortelkanalen, kronen, extracties, orthodontie en parodontologie. De maximale jaarlijkse uitkering voor routine tandheelkundige zorg is $ 1200; maximale levensduur orthodontische voordelen zijn beperkt tot $ 1.500.

Apotheek

De marine TRICARE voordelen zijn erg gul in termen van de aankoop van drugs. Vereist en geautoriseerde medicijnen opgehaald bij een militaire apotheek zijn gratis. Die verworven bij een zelfstandige apotheek vallen onder vaste tarieven: $ 3 voor generieke geneesmiddelen, $ 9 voor formule merknaam drugs, en $ 22 voor niet-formule drugs.