Over Natural Progesteron voor Krimpen Vleesbomen

Hoewel de oorzaak onbekend is, er aanwijzingen dat oestrogeen dominantie kan leiden tot de vorming en groei van vleesbomen. Progesteron wordt vaak gebruikt als een alternatieve behandeling om de effecten van oestrogeen dominantie tegen.

Theorieën / Speculatie

Progesteron handelt om de overproductie van oestrogeen te onderwerpen in perimenopauzale vrouwen. Er zijn meestal lagere progesteron tijdens de perimenopauze, dus progesteron moet worden toegevoegd.

Grootte

Door overmatige oestrogeen niveaus, vleesbomen kan ontwikkelen na de leeftijd van 25 Fibroids kunnen variëren in grootte, en kan zo klein als een erwt of zo groot als een grapefruit zijn. Ze kunnen groeien in de baarmoeder (intramurale vleesbomen) of formulier aan de buitenzijde van de baarmoeder verbonden aan een steel (subserous vleesbomen).

Voordelen

De voordelen die een progesteron supplement zijn lagere zware bloeden, minder grote stolsels, verkleining van de baarmoeder en krimpen van bestaande vleesbomen. Het verlichten van sommige van deze symptomen resulteren in een hogere kwaliteit van leven.

Time Frame

Om een ​​progesteron crème te gebruiken, of twee keer per dag toe te passen als dat nodig is, te beginnen op de twaalfde dag na de eerste dag van de menstruatie door de zevenentwintigste dag. Het wordt aanbevolen om de gebieden waar u de crème te draaien, zodat je niet overdrijven één gebied. Het beste is om toe te passen waar de huid dunner is, zoals de bovenste borst, binnenkant van de dijen of innerlijke armen.

Overwegingen

Praat met uw arts over alternatieve behandelingen, met inbegrip van het gebruik of de progesteron crème, acupunctuur en kruiden. Indien nodig, krijgen een second opinion.

Betekenis

Progesteron behandeling is een relatief eenvoudige en patiëntvriendelijke behandeling voor vleesbomen. In combinatie met een gezond dieet, lichaamsbeweging routine en stress management, vleesbomen kunnen vaak worden aanzienlijk verminderd.