Over Microcurrent Facials

Over Microcurrent Facials

Van zuurstof ontploffing tot pulserend licht behandelingen, "super gezichtsbehandelingen" bieden een meer intensieve alternatief voor de traditionele hydraterende maskers en verhelderende peelings. Onder deze super behandelingen, microstroom gezichtsbehandelingen gericht op mollige en stevige huid, het aanbieden van een alternatief voor behandelingen zoals Botox en fillers.

Hoe het werkt

Dermatologen beheren microstroom gezichtsbehandelingen via vochtige sponzen, toverstokken of sondes die kleine positieve en negatieve elektrische stromen te sturen - minder dan 1 / 1.000.000 van de kracht van de gemiddelde gloeilamp - door de huid. Dit proces stimuleert het weefsel in het gezicht en de hals, het verkorten en versteviging van de spiervezels aan stevigheid en definitie te verhogen.

Potentiƫle Perks

Naast de versteviging van de huid, microstroom gezichtsbehandelingen stimuleren van collageen en elastine productie, die helpt tegen natuurlijke veroudering processen door vollere huid en verhogen de elasticiteit. Microstroom behandelingen helpen scherpen slappe huid en wangen, het verbeteren van de circulatie, het verminderen van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels en zelfs uit de huid toon.

Microstroom Kandidaten

Microstroom behandelingen tegemoet te komen aan volwassenen 20 jaar of ouder. De frequentie van de behandelingen met de leeftijd toeneemt; voor personen onder de 30, dit proces fungeert meestal als een preventieve in plaats van correctieve maatregelen. Zwangere vrouwen moeten niet ontvangen microstroom gezichtsbehandelingen, noch moet mensen met kanker, pacemakers, trombose, epilepsie of flebitis.