Over Koortslip Relief

Een koortslip is een lelijke assemblage van kleine rode blaasjes die vorm rond de mond en de lip, waardoor de huid gezwollen, rode en jeukende. Herpes Simplex Virus type 1 (HSV-1) is de boosdoener, dat dit zeer besmettelijk virus veroorzaakt, maar als je van de twintig procent van de bevolking dat lijdt aan deze pijnlijke plekken, zijn er een aantal eenvoudige manieren om verlichting te vinden.

Home Remedies

Nadat u hebt cozied op de bank met je favoriete mix van zwarte thee, geniet van uw kop en houd het theezakje. U kunt het toepassen op het gebied gedurende enkele minuten per keer per uur. Thee bevat een ingrediënt genaamd "looizuur" die ook aangetroffen in over de toonbank geneeskunde en gebruikt om koortslip symptomen te verlichten.

Chill Out

Een andere at-home fix past ijs om het gebied voor een paar minuten per uur. Hierdoor wordt het gebied gevoelloos en verminderen pijn en jeuk.

Bij de apotheek

De winkel kan worden gevuld met vele opties om het ongemak van uw koortslip te verlichten, maar zijn op zoek naar deze ingrediënten: tetracaine, benzocaïne, lidocaïne, benzylalcohol, kamfer en fenol. Deze zijn te vinden in de over-the-counter verdovende middelen die deze zweren kunnen verzachten.

Moisturizers

Lippenbalsems zijn waarschijnlijk de knapperige korstjes troosten door verweking hen en houden ze van kraken en bloeden. Vaseline of vaseline zijn goed voor dit.

In The Medicine Chest

Als je moe van het wachten op de week of zo met deze vervelende blaren, jacht naar wat hulp in uw medicijnkastje. Paracetamol of ibuprofen zijn opties.

Overwegingen

Als al deze oplossingen niet en je koortsig voelt, kan het aangewezen zijn om een ​​arts te bellen. U wilt uw arts zien of u frequente uitbraken, of hebben te kampen met de blaren voor meer dan twee weken.