Over Jeugd Substance Abuse

Over Jeugd Substance Abuse

Adolescent middelenmisbruik is op de stijging. Er zijn vele redenen voor, maar vooral het is een ontsnappingsroute voor hen. Het is voor hen een manier om te ontsnappen aan de confrontaties van het dagelijks leven. Behandeling uitsluitend bedoeld voor jongeren met een alcohol-en drugsmisbruik probleem is relatief nieuw. De opties zijn veel verfijnder en niet meer lijken op ziekenhuizen.

Patronen

Wanneer adolescenten verslavingsproblemen hun patronen van misbruik niet dezelfde als die van volwassenen. Veel jongeren zijn niet verslaafd aan een bepaalde drug, maar het gebruik van meerdere stoffen plaats.

Problem Solving

Adolescent verslaafden hebben veel problemen aan te pakken voordat ze een leven van soberheid kan claimen. Deze kinderen hebben hun identiteit verloren en echt niet meer weten wie ze zijn. Dit gebeurt omdat ze nog in het ontwikkelingsproces. Ze kunnen worden geholpen door te leren hoe je het gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen, het verbeteren van sociale vaardigheden, en door te leren hoe je problemen op te lossen.

Omgaan

Adolescenten hebben een hogere kans op terugval als ze niet geleerd hoe je bepaalde gevoelens te herkennen en te leren hoe om hulp te vragen. Ze moeten ook leren om angst, stress, depressie te beheren, en post traumatische stress stoornis. Nazorg is waarschijnlijk de meest essentiële factor die zal leiden tot levenslange soberheid. Adolescenten hebben steun van hun collega's, familie en moet groepsbijeenkomsten bij te wonen na thuiskomst van de behandeling.

Betekenis

Adolescent middelenmisbruik is erg proberen op de ouders, omdat zij degenen zijn die verantwoordelijk zijn voor het maken van de keuzes voor hun kinderen zijn. Deze keuzes kunnen zeer moeilijk voor ouders om te maken. Het grootste deel van de tijd met adolescente verslaafden, zijn er veel familie en psychologische problemen die bijdragen aan hun patroon van misbruik. Een ander probleem is dat jongeren gaan de extra mijl voor hun probleem en wat uiteindelijk gebeurt is dat hun prestaties beïnvloedt op school te dekken, ze hebben problemen met familie hebben, en het desintegreert hun vriendschappen met leeftijdsgenoten.

Familie

De meeste adolescenten terughoudend behandeling voeren en waardoor ze maakt het niet gemakkelijker, maar het moet gebeuren. Dit maakt het ook moeilijker voor de mensen die ze zullen behandelen. Zodra ze zijn vrijgegeven, adolescenten moeten alleen vertrouwen op familie. Familie moet leeftijdsgenoten van hun kind te controleren, ervoor zorgen dat ze hun kind naar alle vergaderingen en nazorg, en vooral zorg ervoor dat ze schoon en sober.