Over Injecties voor migraine

Het bestrijden van een migraine is een verschrikkelijke ervaring. Dit soort extreme hoofdpijn kunt u licht- maken en geluid-gevoelige en pijn zo slecht, dat je niets dan liegen kan doen in het donker en wacht tot hij eindelijk weg te gaan. Mensen met chronische migraine kan zo veel tijd besteden aan het proberen te ontwijken migraine stimuli als ze genieten van hun leven. Als u lijdt aan chronische migraine en nemen niet preventieve medicative maatregelen, kunt u wensen om de effectiviteit van verschillende soorten injecties te onderzoeken.

Geschiedenis

De enige behandeling voor migraine gebruikt worden vergrendeling jezelf in een donkere kamer en wachten tot het voorbij was. Naarmate de jaren en de wetenschap vorderde, verschillende medicijnen op de markt kwam dat de pijn verlicht en werden gedacht om eventueel verlagen van de snelheid van optreden. Echter, het was niet tot de mensen steeds cosmetische Botox injecties gemeld significante dalingen in hun migraine dat onderzoekers echt begon te richten op het idee dat het injecteren van medicijnen in het gezicht of het hoofd misschien wel de voortgang van de hoofdpijn belemmeren.

Soorten

Er zijn twee soorten injecties voor migraine. Botox injecties worden gedacht om migraine te helpen en, terwijl het proces niet helemaal begrepen, veel artsen bereid zijn om deze foto's te beheren als andere routes mislukken. Verdovende injecties die gewoonlijk worden gebruikt om misselijkheid te kalmeren of pijn te verminderen kan ook helpen bij de behandeling van migraine symptomen in sommige ernstige gevallen.

Functie

Artsen zijn niet zeker welk aspect van Botox, die meestal wordt gebruikt om lijnen en rimpels te elimineren in het gezicht, kalmeert migraine symptomen. Onderzoekers theoretiseren dat het geneesmiddel, dat het zenuwstelsel, kan de gedeelten van het zenuwstelsel die uw migraine veroorzaken wijzigen. Verdovende injecties worden gebruikt wanneer andere behandelingen hebben gefaald en de hoofdpijn is zo ernstig dat de patiënt braken en heeft pijn gehad voor meer dan 72 uur. Deze niet echt genezen migraine, maar de symptomen verlichten, zodat de patiënt niet gedehydrateerd of risico op een beroerte worden.

Overwegingen

Wanneer u overweegt migraine injecties, moet u rekening houden met verschillende aspecten. Verdovende injecties worden gebruikt als laatste redmiddel en zal doorgaans niet preventief want dit percepties en gedrag kan veranderen. Botox, terwijl potentieel een stevige behandeling, wordt niet helemaal begrepen, en je zal cosmetische bijwerkingen in de meeste gevallen hebben.

Misvattingen

Veel mensen weten niet dat ze kunnen behandelen de werkelijke oorzaken van de migraine, omdat de oorzaken zijn extern. Gelukkig is dit niet altijd het geval. Migraine wordt vaak veroorzaakt door externe gebeurtenissen, maar het is uw lichaam de specifieke reactie op deze gebeurtenissen dat is problematisch en kan soms worden gewijzigd door middel van een verandering in dieet of andere gewoonten. Werken met een arts om een ​​migraine-behandelplan dat de pijn zal vechten voordat het ooit begint te ontwikkelen.

Waarschuwing

De manier waarop migraine injecties werkzaamheden niet volledig begrepen. Een arts raadplegen en rekening houden met de mogelijke effecten en bijwerkingen van deze behandelingen zorgvuldig door voordat u een zorg regime uit te voeren. Je moet nooit gaan voor cosmetische Botox behandelingen, alleen maar omdat je hoopt dat ze zal helpen uw migraine. In plaats daarvan werken met uw neuroloog om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten.