Over individuele ziektekostenverzekering in New Jersey

Over individuele ziektekostenverzekering in New Jersey

Individuele ziektekostenverzekering opties binnen de staat New Jersey voor de verzekering behoeften van personen die niet in aanmerking komen voor de dekking van de gezondheidszorg wordt geacht. Beperkingen inkomen of reeds bestaande medische aandoeningen kunnen leiden tot een niet-subsidiabel zijn status in de ogen van de verzekeringsmaatschappijen. Maar plannen aangeboden door New Jersey Individuele Health Coverage Program garanderen standaard dekkingen en vernieuwing hebben gegarandeerd.

Identificatie

Binnen de staat New Jersey, de Individual Health Coverage (IHC) Program zorgt ervoor dat alle in aanmerking komende personen hebben toegang tot een bepaalde vorm van de ziektekostenverzekering. Volgens de staat New Jersey ministerie van Banking & amp; Verzekering, dekking is beschikbaar voor een gezin, twee volwassenen, een volwassene met kinderen, en een individuele persoon. Personen kunnen kiezen uit een assortiment van verzekeraars met verschillende soorten plannen beschikbaar om uit te kiezen. De IHC programma vereist een gegarandeerde dekking en vernieuwing, wat betekent dat individuen kan niet worden ontkend dekking op basis van reeds bestaande aandoeningen of de huidige gezondheidstoestand.

Functie

De Individual Health Coverage programma biedt dekking voor individuen niet in staat om de toegang tot de werkgever gesponsord of door de overheid gesteunde dekking te verkrijgen. Volgens de staat New Jersey ministerie van Banking & amp; Verzekering, een plan soorten komen in de vorm van fee-for service plannen, zorgorganisaties, OEP en evt. Een ander plan, genaamd de fundamentele en essentiële Health Plan (B & amp; E-plan), valt onder de plannen aangeboden door EPOs of exclusieve aanbieder Organisaties. Gestandaardiseerd plan van dekkingen omvatten ziekenhuiszorg, kantoor bezoeken, tests en screenings, geneesmiddelen op recept, samen met andere noodzakelijke diensten.

Verkiesbaarheid

Volgens de staat New Jersey ministerie van Banking & amp; Verzekering, kan New Jersey bewoners in aanmerking komen voor individuele ziektekostenverzekering, zolang ze binnen de staat wonen en niet in aanmerking komen voor welke werkgever, de overheid of de kerk groep plannen of Medicare dekking. Om te worden beschouwd als een inwoner van de staat, moeten individuen er ten minste zes maanden van het kalenderjaar verblijven. Uitzonderingen op deze eis omvatten die gedefinieerd als een federaal begunstigde persoon. Federale aanmerking toepassing wanneer iemand dekking heeft minimaal 18 maanden en vertoont geen breuken in de dekking langer dan 63 dagen per keer.

Dekking Eisen

New Jersey & rsquo; s Individuele Health Insurance Program vereist verzekeraars standaard gemeenschap tarieven of kosten voor de dekking van de plannen in te stellen. Volgens de staat New Jersey ministerie van Banking & amp; Verzekeringen, standaard gemeenschap tarieven toe te passen, ongeacht van een persoon & rsquo; s gezondheidstoestand, geslacht, locatie of beroep, hoewel de tarieven kunnen verschillen op basis van leeftijd. Deelnemende luchtvaartmaatschappijen moeten een basis van ander plan dekkingen te bieden, zodat de consument de kosten en baten van verschillende vervoerders kunnen vergelijken. Verzekeraars moeten ruimte bieden voor fundamentele en essentiële Plan, waarin beperkte ziektekostenverzekering dekking biedt.

Reeds bestaande voorwaarden

Onder New Jersey & rsquo; s Individuele Health Insurance Program, een ziekte of verwonding die voor het eerst verschijnt zes maanden voorafgaand aan de inschrijving in een plan voor de gezondheid valt onder de definitie van een reeds bestaande toestand. Personen die & rsquo; ve had geen voorafgaande verzekering van 31 dagen voorafgaand aan de inschrijving moet vóór de ontvangst van de dekking voor een reeds bestaande toestand een wachttijd van 12 maanden ondergaan, volgens de staat New Jersey ministerie van Banking & amp; Verzekering. Gedurende de wachttijd dekking is alleen voorwaarden niet gerelateerd aan de reeds bestaande aandoening. Uitzonderingen op deze regel zijn onder meer federaal gedefinieerd in aanmerking te komen, waar geen wachttijd is nodig voor een reeds bestaande aandoening.