Over Human Hair Growth

Over Human Hair Growth

De gemiddelde menselijk hoofd bevat dan 100.000 haarfollikels, met veel meer verspreid over het lichaam. Elke follikel cycli tussen activiteit en inactiviteit op een manier die wetenschappers alleen beginnen te begrijpen. Haar isoleert lichaamswarmte, behoudt etherische oliƫn en - indien verzorgd - kan worden gebruikt om andere mensen te trekken. Als mensen ouder worden, hun haargroei afneemt natuurlijk. De mate waarin dat gebeurt, is afhankelijk van genetica, voeding en omgevingsfactoren.

Betekenis

Haar begint te groeien in de kinderschoenen staat en nooit stopt. Afhankelijk van leeftijd, genetica, geslacht en andere omgevingsfactoren, haar groeit op verschillende plaatsen in verschillende hoeveelheden en verschillende dichtheden. Naarmate mensen ouder worden, hun haargroei ofwel vermindert of ophoudt. Haar blijft altijd ergens groeien op het lichaam, op alle momenten van de dag en nacht. Vreemd genoeg, haar blijft zelfs groeien voor een korte periode van tijd na een persoon sterft.

Identificatie

Hair is een magere gloeidraad gemaakt van eiwitten die direct door de huid van een wortel begraven eronder groeit. Het haar op de gemiddelde menselijke hoofdhuid groeit een zes centimeter per jaar. Afhankelijk van de persoon, het niveau van hun voeding en hoe ze de zorg voor hun haar, een deel ervan valt uit natuurlijk en wordt vervangen door nieuwe gezwellen. Verschillende haarzakjes gaan door verschillende stadia van groei, voortdurend fietsen.

Misvattingen

Veel mensen zijn onder de misvatting dat knipt of scheert haren of andere manier verandert de follikels te maken terug sneller te laten groeien. Het enige gebruikelijk dat verandert de haargroei is plukken, waarbij de geplukte follikel verder naar een rusttoestand een korte tijd voordat deze cycli weer. Een reden dat deze overtuiging blijft omdat het haar die terug groeien na het plukken wordt dikker - het is in feite alleen het uiterlijk van het uiteinde van de nieuwe haren, die grotere dikte opzichte van de basis heeft.

Overwegingen

Kalende of ernstige haaruitval bij zowel mannen als vrouwen gebeurt voor zowel genetische en ecologische redenen. Vele operaties en medicijnen hebben haaruitval als bijwerking. Plotselinge haaruitval moet een arts worden besproken om de oorzaak te bepalen - het kan worden gerelateerd aan een ongunstige reactie op een geneesmiddel of slechte voeding. Hormonale disbalans veroorzaakt door veroudering of andere factoren kunnen ook leiden tot haaruitval of een vermindering van de haargroei.

Potentieel

Haargroei problemen kunnen worden behandeld met geneesmiddelen op recept, zoals Propecia of met over-the-counter behandelingen zoals Rogaine. Als alternatief, veel mensen gebruiken pruiken of uitbreidingen van haaruitval te verbergen. Beide middelen werken goed voor zowel mannelijke als vrouwelijke kaalheid. Voor haaruitval veroorzaakt door hormonale onevenwichtigheden, kan synthetisch hormoon behandelingen helpen om het lichaam in staat om haar te laten groeien repareren.