Over het percentage kleine werkgevers die Health Insurance

De grootte van het bedrijf waar je werkt kan bepalen of je krijgt de ziektekostenverzekering en hoeveel u betaalt voor het. De meeste Amerikanen die get dekking van de gezondheidszorg werken voor zichzelf en hun gezinnen van hun werkgever. Kleine werkgevers veel minder waarschijnlijk ziektekostenverzekering bieden echter gewoonlijk vanwege de kosten van de dekking.

Betekenis

Kleine werkgevers vaak moeilijk om ziektekostenverzekering aan te bieden aan hun medewerkers. Volgens een rapport van de Kaiser Family Foundation, 63 procent van de werkgevers aangeboden voordelen voor de gezondheid in 2008. Kleine werkgevers waren veel minder kans om dekking te bieden. Onderzoek toont aan dat 99 procent van de grote werkgevers (meer dan 100 werknemers) bieden voordelen voor de gezondheid, in vergelijking met 65 procent van de kleinere bedrijven. Slechts 49 procent van de bedrijven met minder dan 10 werknemers had een gezondheidsvoordelen pakket.

Time Frame / Trends

Volgens de Kaiser Foundation, het percentage van de grote werkgevers aanbieden ziektekostenverzekering bedraagt ​​nog steeds meer dan 98 procent tussen 1999 en 2008. Kleinere werkgevers daarentegen zag een daling van 65-59 procent tussen 1999 en 2007, hoewel dit aantal gestegen tot 62 procent in 2008. De werkgevers met minder dan 10 werkgevers waren de meeste kans om de ziektekostenverzekering vallen. Het percentage van deze werkgevers bieden dekking viel 56-49 procent tussen 1999 en 2008.

Barrières

Volgens het Agentschap voor Healthcare Research and Quality, de kosten en het personeelsverloop zijn de meest voorkomende obstakels voor kleine werkgevers geïnteresseerd in het aanbieden dekking van de gezondheidszorg. Kleine bedrijven vaak geconfronteerd met hogere premies dan grote werkgevers, in het bijzonder indien de werknemer bevolking is ouder of zieker dan het grote publiek. Volgens AHRQ, vele kleine werkgevers ervoor kiezen om geen dekking van de gezondheidszorg te bieden om hogere lonen te bieden of om de groei van bedrijfsleven kosten te vermijden.

Mandaten

Verschillende landen hebben wetgeving aangenomen om kleine bedrijven te helpen bij het aanbieden van de ziektekostenverzekering aan werknemers. Volgens AHRQ, er is geen bewijs dat deze inspanningen steeg het percentage werkgevers bieden dekking van de gezondheidszorg. Dit suggereert dat er nog meer betaalbare ziektekostenverzekering is geen aantrekkelijke optie voor veel kleine werkgevers.

Vooruitzicht

Volgens het Amerikaanse House Committee on Small Business, ziektekostenpremies voor kleine bedrijven zijn verdubbeld sinds 1999. Deze trend zal naar verwachting doorzetten. De Kaiser Foundation vond dat de meeste kleine werkgevers niet van plan om de dekking als de premies stijgen staken; ze worden echter wel van plan om een ​​groot percentage van de gestegen kosten aan hun werknemers passeren.

Hervorming

De Nationale Small Business Administration is in het voordeel van de hervorming van de gezondheidszorg, die de kosten voor de werkgevers van alle maten gelijk zou komen. De NSBA stelt dat hervorming van de gezondheidszorg is nodig als de kosten spiraal buiten het bereik van vele kleine werkgevers.

Positieve impact

Volgens AHRQ, eigenaren van kleine bedrijven die de gezondheid dekking bieden citeren vele voordelen, waaronder verhoogde retentie, makkelijker werven van nieuwe medewerkers en een hogere productiviteit. Kleine werkgevers die geen voordelen voor de gezondheid bieden wel rapporteren over het algemeen hoger verloop, hoewel dit kan worden gerelateerd aan de aard van de bedrijven en niet de beschikbaarheid van de dekking van de gezondheidszorg.