Over het Heilig Hart Dieet

De Sacred Heart Diet is een soep op basis van dieet dat vereist het volgen van een beperkt eten regime gedurende zeven dagen om te "zuiveren" van het lichaam van onzuiverheden en toxines. De Sacred Heart Diet is laag in calorieën en is een populaire rage dieet dat is al tientallen jaren; in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is dit dieet programma niet ondersteund door de medische professional community.

Betekenis

De Sacred Heart Diet eerst werd populair in de vroege jaren '70 en belooft snelle en eenvoudige gewichtsverlies door het volgen van een beperkend dieet plan. De Sacred Heart Diet bestaat uit lage-calorie voedsel en een speciale soep gemaakt met vetvrije runderbouillon, wortelen, groene bonen en kip noodle soep onder andere ingrediënten. Lijners die stok met het programma worden aangemoedigd om zoveel mogelijk van deze soep te drinken als ze willen vol te blijven gedurende de dag.

Functie

De Sacred Heart Diet houdt vast te houden aan een zevendaagse beperkt dieet plan om 10 tot 17 ponden schuur. Naast het drinken van de speciale soep kan dieters fruit, groenten, bruine rijst, magere melk en rundvlees per dag eten in verschillende combinaties. Dieters worden aangemoedigd om zich te onthouden van het dieet voor twee dagen na het voltooien van de zeven-daagse cyclus, dan weer doet het hele dieet te blijven om meer gewicht te verliezen.

Kenmerken

De eerste dag op de Sacred Heart Diet zorgt voor het eten van elke fruit, behalve bananen en soep; de overige zes dagen mogelijk maken verschillende combinaties van verse en gekookte groenten, taptemelk en sommige vormen van eiwitten. Brood, alcohol en koolzuurhoudende dranken zijn volledig geëlimineerd uit het dieet programma, maar lijners worden aangemoedigd om veel water, koffie, zwarte thee, ongezoete vruchtendranken, cranberry sap drinken en magere melk in plaats daarvan.

Overwegingen

De Sacred Heart Diet is mogelijk niet geschikt voor alle mensen, en in overleg met een arts voordat u begint met het dieet programma is aan te bevelen. De Sacred Heart Diet is geen rekening gehouden met levensstijl of lichamelijke activiteit van een persoon; veel mensen kunnen weinig energie en extreme honger ervaren wanneer ze proberen en in stand houden van dit soort beperkende eten, en zal herwinnen enig gewicht verloren wanneer de normale eetgewoonten worden hervat.

Misvattingen

De Sacred Heart Diet wordt gekletst te zijn ontwikkeld door erkende cardiologen van het Heilig Hart Memorial Hospital, maar het dieet programma is slechts een modeverschijnsel. De Sacred Heart Diet is ook bekend als de Cleveland Clinic Diet, het Miami Heart Institute Diet en de Spokane Heart Diet, maar het is niet door een medische artsen of medische professionals zijn bekrachtigd. De Sacred Heart Medical Center & Children's Hospital heeft formeel verklaard dat het dieet is niet afkomstig van de diëtisten en de medewerkers van de medische faciliteit, en dat het eigenlijk een potentieel gevaarlijk dieet vanwege zijn extreme beperkingen.