Over Herpangina in Kinderen

Herpangina is een jeugd aandoening die het meest voor bij kinderen van 1 tot 4, en wordt het meest gevonden tijdens de zomermaanden. Het is een pijnlijke aandoening die kinderen ongemakkelijk en niet slikken voor het grootste deel van de week te maken. De behandeling bestaat meestal uit het maken van het kind zo comfortabel mogelijk, terwijl ze besmet zijn.

Identificatie

Herpangina is een virale infectie die vooral kinderen treft, en het virus kan duren ongeveer een week. De infectie veroorzaakt kleine oneffenheden in de rug en langs het gehemelte. Het wordt doorgaans een koorts, en de combinatie van symptomen laat gewoonlijk kinderen prikkelbaar en ongemakkelijk. In ernstiger gevallen, de blaren op de buitenkant van de mond, en ze kunnen verspreiden naar de handen en voeten ook.

Kenmerken

Herpangina wordt gewoonlijk overgedragen via speeksel, die meestal wordt overgebracht door mond op mond contact. Het virus kan ook ons ​​opgehaald als gevolg van contact met een geïnfecteerde persoon fecale materie. Het duurt maximaal zes dagen voor de conditie om de symptomen te vertonen nadat het virus is gecontracteerd.

De aandoening veroorzaakt een pijnlijke keel dat het eten van vast voedsel zeer pijnlijk kan maken, en om deze reden de meeste kinderen kiezen om niet te eten van vast voedsel als ze samentrekken herpangina. Het drinken van vloeistoffen, in het bijzonder koude melk, is aanvaardbaar en voorkeur.

Diagnose

Om herpangina diagnosticeren, kan een arts vertrouwen op de medische voorgeschiedenis van het kind om te zien of er voorgaande infecties zijn gevonden, maar sinds de blaren veroorzaakt door herpangina zijn zeer uniek een arts is normaal gesproken in staat om de diagnose te stellen door middel van visuele onderzoek van de blaren .

Behandeling

Sinds herpangina is een virale infectie, kan het niet worden behandeld met antibiotica. Behandelingen voor de aandoening centrum rond het behandelen van de symptomen en het verhogen van de opname van vloeistoffen. In sommige gevallen worden behandelingen gebruikt om de temperatuurstijging door de koorts verminderen en verlichten pijn veroorzaakt door de infectie. Uiteindelijk de voorwaarde zal zijn beloop en verdrijven.

Preventie / Solution

Artsen raden veelvuldig handen wassen in de zomer om te helpen de kansen van een kind aanbestedende herpangina verlagen. Het is belangrijk op te merken dat een kind besmet met het virus nog steeds kan overbrengen dat ongeacht hoe schoon ze zijn, zodat tijdens het wassen van de handen effectief kan zijn bij het verminderen van de kans dat een kind de ziekte zal krimpen het belet niet dat andere kinderen van het krijgen van uit een geïnfecteerd kind.