Over Herbal haargroei

Over Herbal haargroei

Veel mannen en vrouwen hebben last van terugwijkende haarlijnen of all-out kaalheid. Als u niet wilt gaan door invasieve en dure chirurgie opties of neem medicijnen, kunt u proberen een van de groot aantal kruiden op de markt die proberen om haargroei te stimuleren door middel van natuurlijke middelen. Hoewel de effecten van kruidengeneesmiddelen zijn niet overtuigend bewezen, zijn er vele getuigenissen die erop wijzen dat in ieder geval sommige mensen ervaren succes met hen.

Functie

Er zijn vele kruiden aangeprezen door een verscheidenheid van websites, kruid bedrijven en reformwinkels die ogenschijnlijk de hergroei van het haar in kalende mannen en vrouwen kunnen stimuleren. De verschillende kruiden die betrokken zijn met de corrigerende maatregelen worden voorgesteld als een alternatief voor het gebruik van pruiken, het krijgen van een laserbehandeling of een haartransplantatie, of het nemen van voorgeschreven medicijnen goedgekeurd door de FDA.

Functies

Herbal haargroei remedies algemeen proberen de bloedstroom naar de hoofdhuid in een poging om de kans op haargroei te verhogen verhogen. Sommige hebben ook een enzym genaamd dihydrotestosteron, die heeft bewezen te leiden tot kaalheid bij mannen, de juiste werking te blokkeren.

Soorten

De meest gebruikte kruid is Seranoa repens, een stof uit het zaagpalm bessen en in veel voorgeschreven medicijnen. Andere veel voorkomende remedies zijn het Chinese kruid Polygonum Multiflorum, Ginkgo Biloba en zelfs groene thee.

Effecten

De effecten van kruiden haargroei remedies sterk verschillen van geslacht, leeftijd, soort kruid gebruikt en de dosering genomen. Veel mensen ervaren absoluut geen verandering in de hoeveelheid van het haar bij gebruik van een van de meest voorkomende kruiden. Sommige mensen opnieuw te groeien hun haren, maar het tempo van de groei en de hoeveelheid haar ook gegroeid verschilt van persoon tot persoon.

Overwegingen

Geen van de kruiden haren remedies gemeen omloop zijn getest of goedgekeurd door de FDA, zodat de effectiviteit en de veiligheid kan niet worden gegarandeerd. Een aantal van de kruiden die in de remedies zijn ook bekend om allergische reacties bij mensen veroorzaken, dus je moet altijd contact op met uw arts voordat u een van hen.