Over Gratis Producten voor stoppen met roken

Over Gratis Producten voor stoppen met roken

Ongeveer 29 procent van de Amerikaanse bevolking ouder dan 12 jaar rookt, waardoor nicotine een van de meest intensief gebruikte verslavende stoffen in het land, volgens het National Institute on Drug Abuse. Mensen die verslaafd zijn aan nicotine ervaring ontwenningsverschijnselen als ze stoppen met roken. Dit geldt ook voor agitatie, nervositeit, depressie, moeite met concentreren, gewichtstoename en hunkeren naar nicotine. Echter, veel mensen zijn in staat om de intrekking te overwinnen en blijven rookvrij met de hulp van gratis onderwijs, ondersteuning en stoppen met roken producten.

Onderwijs

De American Lung Association biedt gratis online informatie op de website van de Vrijheid van het roken. Het online programma voert u door eigen tempo modules die kunnen worden geopend 24 uur per dag. Het bevat informatie over hoe je voor te bereiden om te stoppen met roken, dan leidt u door de eerste weken van het leven rookvrij.

Ondersteuning

Quitnet.com biedt gratis online sociale steun van degenen die rookvrij zijn geworden en degenen die in het proces. De website stuurt regelmatig e-mail ondersteuning tips en biedt erkenning voor de resterende rookvrije voor bepaalde perioden. Het biedt ook een gelegenheid om anderen die gaan door het proces te stimuleren.

Ministerie van Volksgezondheid

Neem contact op met uw lokale afdeling gezondheid en vragen of ze een stoppen met roken programma. Veel gezondheid afdelingen kunnen informatie en gratis of tegen verlaagde prijs, te stoppen met roken hulpmiddelen zoals nicotinepleisters bieden. Deze programma's worden soms aangeboden aan lokale ziekenhuizen, en uw gezondheid afdeling zal contact informatie.

CigArrest

CigArrest biedt een gratis 90-daagse levering van kauwtabletten en gom, evenals een handboek en audio-tape voor het stoppen met roken. Volgens CigArrest, het product is een combinatie van homeopathische ingrediënten. Deze omvatten kleine doses van Indische tabak, die vergelijkbare eigenschappen met nicotine heeft; Kinabast, die wordt gebruikt om nervositeit behandelen; wolfsmelk laurier, die hunkeren naar nicotine vermindert en helpt met de slaap.

Medicijngebruik

Veel zorgpolissen zal niet betalen voor recept stoppen met roken medicijnen, zoals Zyban. Echter, bupropion, de generieke versie van Zyban, vaak door de verzekering gedekt wanneer voorgeschreven voor depressie of angst, en het heeft het neveneffect van het verminderen van hunkeren naar nicotine.

Chantix

Met behulp van Chantix, of varenicline, een niet-nicotine voorgeschreven medicatie, kan vier keer zo effectief is als het stoppen met cold turkey, volgens het tijdschrift van de American Medical Association (JAMA). Volgens een JAMA rapport, dat drie studies lijsten, Chantix is ​​twee keer zo effectief als Zyban (bupropion). Als u voldoet aan richtlijnen inkomen, kunt u in aanmerking komt voor een gratis levering van Chantix van Pfizer.